Chat 17

Probam sada da stavim oglas i oće da naplate 291 dinar o_O Običan oglas, ne treba mi ništa što nude za pare. To nije bilo pre neki dan. Ako budu naplaćivali ostaće bez 2/3 korisnika.
То се наплаћује не од пре неки дан већ од пре неку годину. И веруј ми у опште нису остали без корисника, већ се број и повећао.

Probam sada da stavim oglas i oće da naplate 291 dinar o_O Običan oglas, ne treba mi ništa što nude za pare. To nije bilo pre neki dan. Ako budu naplaćivali ostaće bez 2/3 korisnika.
Ima ograničen broj oglasa koje možeš besplatno postaviti u toku jednog meseca. Plus isti oglas možeš par puta stavljati free, onda ti počnu naplaćivati taj oglas svaki put kada hoćeš da ga postaviš.
Npr, ako više puta postavljaš oglas "prodajem kukuruz" , posle par puta krenu da ti naplaćuku oglase gde piše "kukuruz".

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Sredio ga Loncar ocas posla . Mozda su ga klonirali kao ovcu Doli
Ali Dodik mi je vrh . Ne priznaje sud a uplatice 18.700 € sudu da ne ode u zatvor
Jel ti bese radis u Kolubari ? Juce gledao snimak nekog protesta i direktora kako prica a svi mu zvizde zbog nekog bageriste koji je dobio otkaz.
Jok u Kostolcu sam

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Момо, која је цена најјефтинијег хлеба?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
U mom mjestu je tako . Na svim mjestima 500g hljeb nema manje od 1.15e. U jednoj samousluzi jedino , taj lik , koji ima i manju pekaru , tu je 0.85e . Navodno niza cijena da privuce kupce za ostalo .

Овде је 62 динара хлеб "сава". Има тост хлеб 100 + динара и хлеб са пуно састојака, 200+ динара.

У лидлу, има хлеб као домаћи. Никако да видим ко то производи. Таман како треба.

U mom mjestu je tako . Na svim mjestima 500g hljeb nema manje od 1.15e. U jednoj samousluzi jedino , taj lik , koji ima i manju pekaru , tu je 0.85e . Navodno niza cijena da privuce kupce za ostalo .
Pa sadi vise psenice pa ces imati jeftiniji hleb 😀
Kod mene u strava lokalnoj pekari mislim da je hleb 70-80 a zeznutije stvari ( hleb u obliku kifla , francuz , itd... ) 90 dinara .
Otprilike su iste cene u svim pekarama u okolini a hleb pazarim samo u pekarama .
Inace Momo ovde u jednoj kafani toceni nektar od 0,5l 300 dinara . Da pojedes neko meso 1.000 , salata 400 i pomfrit 150 i bez 2.000 nema odlaska ( sto je u odnosu na Beograd super ) .

Što je najgore, hleba i nije nešto što treba jesti, haha.

Obzirom da je opšteprihvaćeno, mogu reći da se šalim. Ali.. i ne.

Hleb je skrob. Skrob je šećer. Šećer nije najzdravija hrana.
Kada ga prave od beloga brašna, znači da su većinu dobrih sastojaka izbacili iz zrna pšenice. I kada na to dodaju razne dodatke, dobijemo nešto što jeste jestivo, ali nije zdrava hrana.
Plus, gluten iz hleba se lepi na unutrašnjost creva, pa se time smanjuje apsorpcija hranjivih materija iz hrane.
A čini mi se da on time može uzrokovati i oštećenja, pa imamo hroničnu upalu. Koja kasnije dovodi do raznih bolesti.

Ne znam vaš, ali naš kupovini hleba mi u kući nazivamo "gumeni".
Toliko je žilav, da se rukama teško na komade cepa.
I takvi su više ili manje svi hlebovi u ponudi.

Da ne bude da preterujem.. ok je hleba u ishrani, ali umereno.
Tipa, manje od 100 g dnevno.

Ja lično ne koristim. Ali, imamo brašno i kada supruga ponekad ispeče hleba u Smederevcu - to je meni obrok za taj dan.
Samo vruć hleba.

IMG-20220306-151044.jpg

Pravi sa i bez kvasca.

A ponekad napravi i mekice. Ili vlaške plačinke (mekice sa sirom).
Oba na masti, naravno.

Nazad
Vrh