Chat 17

Probam sada da stavim oglas i oće da naplate 291 dinar o_O Običan oglas, ne treba mi ništa što nude za pare. To nije bilo pre neki dan. Ako budu naplaćivali ostaće bez 2/3 korisnika.
То се наплаћује не од пре неки дан већ од пре неку годину. И веруј ми у опште нису остали без корисника, већ се број и повећао.

Probam sada da stavim oglas i oće da naplate 291 dinar o_O Običan oglas, ne treba mi ništa što nude za pare. To nije bilo pre neki dan. Ako budu naplaćivali ostaće bez 2/3 korisnika.
Ima ograničen broj oglasa koje možeš besplatno postaviti u toku jednog meseca. Plus isti oglas možeš par puta stavljati free, onda ti počnu naplaćivati taj oglas svaki put kada hoćeš da ga postaviš.
Npr, ako više puta postavljaš oglas "prodajem kukuruz" , posle par puta krenu da ti naplaćuku oglase gde piše "kukuruz".

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Sredio ga Loncar ocas posla . Mozda su ga klonirali kao ovcu Doli
Ali Dodik mi je vrh . Ne priznaje sud a uplatice 18.700 € sudu da ne ode u zatvor
Jel ti bese radis u Kolubari ? Juce gledao snimak nekog protesta i direktora kako prica a svi mu zvizde zbog nekog bageriste koji je dobio otkaz.
Jok u Kostolcu sam

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh