Posto je lebac??Ma , sta znaci prosjek. Od covjeka do covjeka. Neko zivi ovako neko onako.
(Pola kile kruha ovde 1.1e)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto je lebac??Ma , sta znaci prosjek. Od covjeka do covjeka. Neko zivi ovako neko onako.
(Pola kile kruha ovde 1.1e)
To je bio uveo OLX u BiH pa kad su uvidjeli da je vrag odnio šalu brzinom su ukinuli.Probam sada da stavim oglas i oće da naplate 291 dinarObičan oglas, ne treba mi ništa što nude za pare. To nije bilo pre neki dan. Ako budu naplaćivali ostaće bez 2/3 korisnika.
То се наплаћује не од пре неки дан већ од пре неку годину. И веруј ми у опште нису остали без корисника, већ се број и повећао.Probam sada da stavim oglas i oće da naplate 291 dinarObičan oglas, ne treba mi ništa što nude za pare. To nije bilo pre neki dan. Ako budu naplaćivali ostaće bez 2/3 korisnika.
Ima ograničen broj oglasa koje možeš besplatno postaviti u toku jednog meseca. Plus isti oglas možeš par puta stavljati free, onda ti počnu naplaćivati taj oglas svaki put kada hoćeš da ga postaviš.Probam sada da stavim oglas i oće da naplate 291 dinarObičan oglas, ne treba mi ništa što nude za pare. To nije bilo pre neki dan. Ako budu naplaćivali ostaće bez 2/3 korisnika.
Jok u Kostolcu samSredio ga Loncar ocas posla . Mozda su ga klonirali kao ovcu Doli
Ali Dodik mi je vrh . Ne priznaje sud a uplatice 18.700 € sudu da ne ode u zatvor
Jel ti bese radis u Kolubari ? Juce gledao snimak nekog protesta i direktora kako prica a svi mu zvizde zbog nekog bageriste koji je dobio otkaz.
U mom mjestu je tako . Na svim mjestima 500g hljeb nema manje od 1.15e. U jednoj samousluzi jedino , taj lik , koji ima i manju pekaru , tu je 0.85e . Navodno niza cijena da privuce kupce za ostalo .Момо, која је цена најјефтинијег хлеба?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока