MOMOSARIC
Član
Sta u istocnoj Njemackoj? Nije bio vojnik.i nije ucestvovao u vojnim operacijamaСер мајк кејн, чарлс бронсон? Путин у источној немачкој као ко зна шта?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta u istocnoj Njemackoj? Nije bio vojnik.i nije ucestvovao u vojnim operacijamaСер мајк кејн, чарлс бронсон? Путин у источној немачкој као ко зна шта?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Sad brzinski kad prelistamo od poznatih licnosti i politicara jacih bukvalno niko nije bio pravi vojnik , ali redov sa puškom u ruci .
Ne ovde nego uopste u svijetu . Od krupnih biznismena ,poznatih licnosti ,politicara.
Jedini za koje ja znam su princ Hari i Netanjahu.
Hvala na ispravci ,jest za Cavica i Lukaca. Poenta je bila da je malo od politicara ili slavnih bilo na kazanu ili njihova djeca .Куд се прво пиргавог сјети?
Шта је са учесницима ратова са наших простора који су бранили своју кућу и свој народ? Не мора пушком попут Лукача или Чавића, шта је са онима који су ризиковали своје животе на првој линији и испред ње да спасу рањене (Керкез, Лазић, Ђајић, Лолић...). Како заборавити чувеног др. Станковића који није прекидао свој рад ни кад су око њих падале гранате јер је сматрао да је дужан свим масакрираним војницима и цивилима да буду идентификовани и достојно сахрањени.
Jako opsirno pises, pa je moguce da mnogi ne citaju tvoje pisanje jer lice na literarne radove. Zao mi je sto se na kraju sve svodi na to da kazes da je zivotni standard na visokom nivou, a neces da kazes da vecina naroda trci po raznim Lidlovima i sl. da bi kupili jeftino meso ili nesto drugo na akciji. Ne kazes da svi hrle u sekond hand prodavnice da bi kupili neku majcu ili duks, pa cak i patike iako se jos uvek osecaju na tudji znoj. Znas ako bi svi ziveli mirno i zadovoljavali se onim sto imamo i ako nam ne smeta sto nam kriminalci krckaju drzavu sto nam AV betonom zasipa oranice i livade sto se zakoni pisu za pojedince sto nam se afera sa TRAVOM, udarenim zandarmom, Banjska i ko zna sta jos stavlja u drugi plan. Sta je sa deklaracijom o Vojvodini, laznom pokretu za Srbiju, knjigom o obojenoj revoluciji i ko zna sta josi i jos i kraj se ne vidi. I onda mozda i nije lose da ponekad upalis TV i suocis se sa istinom jer po pisanju cini mi se da nisi glup covek.
Ta lupetanja o 7000 godina staroj istoriji Srba su jedan od razloga zašto živimo u ovoj septičkoj jami od države.Банат 013 - гађаш право у центар... и разараш... невероватно колико смо као народ индолентни и саможиви... неискусни... нисмо ништа научили у наших 7000 и нешто година постојања... и стално понављамо исте грешке...
Оно што је најгора и у исто време може да буде и најбоља ствар јесте да ми други народ немамо и да ћемо са свих тих 95 процената људи из садашње хоботнице да правимо ново и боље друштво... нико никада није рекао да ће бити лако.