Chat 17

Glamočić je danas ili juče bio u ta sela ,zašto ???
Da li je čuo da ga ovaj proziva ili ......

Био јуче и прекључе у околини, сигурно није да се он сетио и тако урадио. Овакав поступак нажалост само показује колико поједини стручни образовани људи немају кичму. Прво је премијер требало да се ангажује и зове министра, па преко њега председник да каже шта има. За то подручје треба да постоји кризни штаб, па представник кризног штаба да зна где је штета па да се пренесе даље и санира. Овако министра водају по селима и двориштима, види једно двориште а остатак села? Јадна ситуација...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

pa mi nemamo ni vladu ni ni skupstinu,to vam je valjda jasno vec odavno

odlucuje sve ON

2 dana se ne prica o protestima nego je sad on u prvom planu,njemu to odlicno

vec za 3-4 ce se desiti nesto novo pa ce se o tome pricati a o ovome zaboraviti

tako vlada od pocetka vlasti

Имамо нови моменат у протестима и блокадама. Почели су да хапсе по кућама после протеста, то је већ оно што сам неки дан писао да је фалило, политичка хапшења. То мења ток ствари и догађаја. Биће сад ситуација да ће ухапшени бити на листама ових и оних, макар групе грађана.
Сад треба очекивати "буђење" разних спавача, активиста и бораца да би се скретала пажња.

Је ли људови, има ли ко неког искуства са паркинзима у Новом Саду? Ја немам, јер сам у Новом Саду био толико пута да може да се изброји на прстима, могуће и чак једне руке, а ево у суботу увече треба да идем тамо на "Егзит" и још да будем за воланом.

Видим да постоје платни паркинзи код Бановине и код "Спенса", па и још неки около. Обзиром на гужву због "Егзита", има ли неко препоруку или савет где да припаркирам своје прометало на до пола сата шетње до Петроварадина?

Балкан експрес ресторан има паркинг, ако има места ту прво погледај. Ако се ту паркираш онда види куда ћеш до капије тврђаве, можеш пешке путем или преко ливаде или да планинариш.

Да немаш неко место за паркирање у самој тврђави? :ROFLMAO:

Предлог је стављен као једна од опција. Добро је знати, мада не бих да се провлачим аутом кроз ту масу (ако је буде), а и некако ми се чини да не бих био једини који би кренуо до паркинга тог ресторана.

Мислим да тамо нема нигде. Или на зелену површину или на гробље али је то мало даље. Има велики паркинг

Ooo @Зорге znao sam da si u fazanu sex , droga , Bodiroga ali se ovde pravis fini 🤣. Cuvaj se da ti neko neku tableticu ne stavi u flasu pa ces na 24 sata u pritvor . A sto se parkinga tice . Parkiraj kola na nekoj blokadi i daj studentima kljuc i neka ti cuvaju kola 😎

Стеки, не загуљивај! :ROFLMAO:

Ако будеш добар, донећу ти неко егзотично крафт пиво, па ти дати кад те чујем да пичиш култиш по башти. ;)

Она је 'тела да чује "Hurts", што се и мени чинило као добра идеја, па неку женску из ШвеЦке, а питање је да л' ћу да у'ватим мало од свирке "Партибрејкерса". А сатницу развукли тако, да ми се чини да ћу после деценије и нешто, да се кући вратим кад почне да свиће. Носим 'рану, пиће и преобуку за сваки случај.

Фала ти. Сутра ћу да лопатам по Гугл мапама, да видим где је то. Не познајем НС, али баш скроз, па немам представе шта је тамо.

Је ли људови, има ли ко неког искуства са паркинзима у Новом Саду? Ја немам, јер сам у Новом Саду био толико пута да може да се изброји на прстима, могуће и чак једне руке, а ево у суботу увече треба да идем тамо на "Егзит" и још да будем за воланом.

Видим да постоје платни паркинзи код Бановине и код "Спенса", па и још неки около. Обзиром на гужву због "Егзита", има ли неко препоруку или савет где да припаркирам своје прометало на до пола сата шетње до Петроварадина?
Neznam kako je kad je egzit ali kod fakulteta se ne naplacuje parking. Da sam procitao poruke pre pa bi ti obezbedio na petrovaradinu na preradovicevoj(preko veze) ali necu sad da cimam stanare

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nazad
Vrh