Lepo čovek spav'o, hladovina, milina jedna a vi ste trosmisleni. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa svojim jedi i pij nemoj ortačiti. Narodna poslovica.Znam za jedan posao proizvodnog tipa.
Covek je kupio nesto, zaposlio najboljeg druga da mu vodi taj posao za platu dok se ulog ne otplati, kad se ulog otplati postaju 50/50 partneri, obojica zadovoljni.
Kupac jer se drgar trudi, drugi jer ce uskoro postati suvlasnik. I to je ralno bez sta bi bilo kad bi bilo, ko ce koga prevariti, odnos je mnogo vredniji od te investicije. Generalno odlican model poslovanja.
Ja bar tri stvari ne bi dao ni za milion eSvako ima svoju cenu . Ko tvrdi da nema ili laze ili misli da bi izdrzao iskusenju da uzme mnogo love koja mu se ponudi .
Evo recimo , ko bi odbio da mu dodje batica , baci na sto 100.000 € i kaze mu od sada na forumu ima samo lepo da pricas o glavesini ?
Znam za jedan posao proizvodnog tipa.
Covek je kupio nesto, zaposlio najboljeg druga da mu vodi taj posao za platu dok se ulog ne otplati, kad se ulog otplati postaju 50/50 partneri, obojica zadovoljni.
Kupac jer se drgar trudi, drugi jer ce uskoro postati suvlasnik. I to je ralno bez sta bi bilo kad bi bilo, ko ce koga prevariti, odnos je mnogo vredniji od te investicije. Generalno odlican model poslovanja.
Sa svojim jedi i pij nemoj ortačiti. Narodna poslovica.
Za ova duga dva nema šta da se diskutuje, ali obraz u nekim slučajevima može biti relativna stvar.Ja bar tri stvari ne bi dao ni za milion e
Obraz, dedvinu, ženu... to je ovako na prvu ima sigurno još...
Cekaj ,samo malo pojasni. Kako mislis nebi dao zenu? Da je neko drogira ,siluje ,ili sta?Ja bar tri stvari ne bi dao ni za milion e
Obraz, dedvinu, ženu... to je ovako na prvu ima sigurno još...
Pare su svuda, samo ih treba pokupitiБанат ти си стара Комуњара то је њихова реторика!Не једи оно што се не једе!Мени су викендаши подмећали новце по дворишту док им возим воду за базен а они нису ту...поред гараже улазних врата итд не би узео туђе да ми се руке осуше.Па ти си тај јеботе ти имаш искуства у томе очигледно![]()
Ziveo Momo, aman zaman nije sve u kišiMozda je dobio nesto drugo.