Chat 17

Znam za jedan posao proizvodnog tipa.
Covek je kupio nesto, zaposlio najboljeg druga da mu vodi taj posao za platu dok se ulog ne otplati, kad se ulog otplati postaju 50/50 partneri, obojica zadovoljni.
Kupac jer se drgar trudi, drugi jer ce uskoro postati suvlasnik. I to je ralno bez sta bi bilo kad bi bilo, ko ce koga prevariti, odnos je mnogo vredniji od te investicije. Generalno odlican model poslovanja.

Covek je kupio nesto, zaposlio najboljeg druga da mu vodi taj posao za platu dok se ulog ne otplati, kad se ulog otplati postaju 50/50 partneri, obojica zadovoljni.
Kupac jer se drgar trudi, drugi jer ce uskoro postati suvlasnik. I to je ralno bez sta bi bilo kad bi bilo, ko ce koga prevariti, odnos je mnogo vredniji od te investicije. Generalno odlican model poslovanja.
Sa svojim jedi i pij nemoj ortačiti. Narodna poslovica.

Svako ima svoju cenu . Ko tvrdi da nema ili laze ili misli da bi izdrzao iskusenju da uzme mnogo love koja mu se ponudi .
Evo recimo , ko bi odbio da mu dodje batica , baci na sto 100.000 € i kaze mu od sada na forumu ima samo lepo da pricas o glavesini ?
Ja bar tri stvari ne bi dao ni za milion e
Obraz, dedvinu, ženu... to je ovako na prvu ima sigurno još...

Sa svojim jedi i pij nemoj ortačiti. Narodna poslovica.

Tako je. Ček da ovaj dobije tih 50% pa da vidiš kako će da ide posao. :ROFLMAO:

Банат ти си стара Комуњара то је њихова реторика!Не једи оно што се не једе!Мени су викендаши подмећали новце по дворишту док им возим воду за базен а они нису ту...поред гараже улазних врата итд не би узео туђе да ми се руке осуше.Па ти си тај јеботе ти имаш искуства у томе очигледно 😡

Ma bavio se malo politikom, pa ima stečenu deformaciju..
Svi političari na 'osnovnim' studijama kreću sa univerzalnim programom koji su i komunisti i ostali prošli..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Банат ти си стара Комуњара то је њихова реторика!Не једи оно што се не једе!Мени су викендаши подмећали новце по дворишту док им возим воду за базен а они нису ту...поред гараже улазних врата итд не би узео туђе да ми се руке осуше.Па ти си тај јеботе ти имаш искуства у томе очигледно 😡
Pare su svuda, samo ih treba pokupiti

Nazad
Vrh