Chat 17

Matore budale, samo mi nije jasno kako se samo obnavljaju? Milošević i njegovi penzioneri su hvala Bogu pocrkali a ove nove generacije matorih idiota nisu ništa naučile iz prošlosti. Jedne te iste gluposti i budalaštine se 35 godina ponavljaju a narod nije ništa shvatio i naučio. Izgleda da kako čovek stari umesto da bude mudar, on se pretvara u debilnu budalu.
Uskoro ces i ti na jedan mali razgovor kod decaka u plavom . Pa ti penzosi su izgradili ovu drzavu i u tom gradjenju mnogi uzeli stanove a ikonu bacili u kantu za djubre .
Reci mi iskreno samo jel vise ne mirises Putina ili nase penzose ?

Аркадије, многи овде живе без додира са реалношћу, куповном моћи и заборавили (ако су икад знали) су каквог је укуса храна. А то има своју цену, зато првенствено за себе па остале.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Аркадије, многи овде живе без додира са реалношћу, куповном моћи и заборавили (ако су икад знали) су каквог је укуса храна. А то има своју цену, зато првенствено за себе па остале.

Od ukusima se ne raspravlja a da nam je hrana na nivou one iz Černobila uopšte nema zbora.

Како коме. Не знам да ли сте испратили али нема баш јефтиног воћа и поврћа. Ни домаћег ни страног. Ко је издржао и није направио травњак од баште може рећи да се богато храни.

Izgleda da kako čovek stari umesto da bude mudar,
А, ово ти је погрешно виђење. Не каже народ џабе: "остарио па подетињио". То ти говорим из личног искуства. За сад сам бар свестан тога (а терапију коју су ми прописаи не узимам) али ће се и то погоршати. Повремено добијем напад интелигенције па онда могу нешто и да напишем.
Мој став, што се тиче нас пензионера. је да нам се одузме право гласа. Друго, да не би контаминирали видик (кад ујутру станем пред огледало да се обријем запањим се каква сподоба буљи у мене), уједно решити напуштена села, направити геронто села уместо старачких домова и све старо и неспособно дислоцирати из радних средина (никако да добијем везу у некој ТВ емисији да изнесем ове моје ставове па ако неко успе нек пренесе).
Имам још и за пензије и лечење пензионера ал' не смем да причам обесили би ме за ј... на сред Теразија.

Ima jedan efikasniji način za rešavanje problema ostarele populacije, posebno popularan u istočnoj Srbiji a zove se lapot🥶. Ne smetaju mi penzioneri, već njihova potreba da im njihovo matoro **greška bude najvažnije, čak i od dece i unuka.

Nazad
Vrh