Chat 17

Meni smeta tako jeftine finte dal smo maloumni pa misle da to prolazi, ok treba ćacija da prebiju studenti idemo namestaljka dva tri tabanasa sacekusa nalupaju ga verodostojno da mu stvarno trebaju kolica pa kamere tv u centru paznje ćaci jadan modar slomljen fali koji zub frflja i mi svi pomislimo jadan on prebili ga blokaderi, a on se uvlaci u **greška za buduceg ministra zdrastva ili direktora bolnice pa stisni se malo junace podnesi zrtvu za stranku i partiju i polozaj.

Ja ne znam da li postoji neko ko je barem neku nivo svesti o dešavanjima oko sebe ima, a da kupuje ovu Ćaci priču.
Smešno bre.
Ne postoji. Međutim, problem je u tome što u Srbiji živi ogroman broj ljudi koji nemaju ni minimalan nivo svesti. Najviše mogu da dobace do toga ga da znaju kada su gladni i žedni i (skoro uvek) kada im se ide u toalet. (To je ona jadna baba koja kaže - nije lepo deco, pa mi živimo svi od JEDNOG (onaj što mu se ime ne pominje) čoveka!)
I onda imamo određeni broj malo intelektualnijih ljudi, ali lopova koji se dobro okoriste o sve ovo i - to ti je to!
Slična priča i socijalna grupa ljudi kao u Miloševićevo vreme. Većina porodica (koje ja znam) koji su onomad ginuli za Slobodana, sada su za nepomenika.

Samo obrazovanje, čitanje, putovanja po svetu šire vidike. Ovde od toga nema ni mojega!
Bog nek nam je u pomoći!

Izgleda da vlast svoj narod smatra glupim.Ili su oni glupi što misle da na taj način mogu nekog da pridobiju.Ovo stvarno vređa inteligenciju dece a ne odraslih ljudi.
Inteligenciju njegovih glasača uopšte ne vređa. (to je ona druga baba koja kaže - ma nemojte da se pravimo blesavi, nije sama pala nadstrešnica, to je terorizam! ONA zna!)

Ja ne znam da li postoji neko ko je barem neku nivo svesti o dešavanjima oko sebe
Е овако да ти урадиш: на првим изборима да се пријавиш за члана комисије (било чије). Буди друга смена и обавезно остани на пребројавању. Нема лажи-нема преваре: гледаш и не верујеш својим очима.

Е овако да ти урадиш: на првим изборима да се пријавиш за члана комисије (било чије). Буди друга смена и обавезно остани на пребројавању. Нема лажи-нема преваре: гледаш и не верујеш својим очима.
Ma moj školski je bio kontrolor na poslednjim izborima. Kaže - nisam morao ni da brojim. Gledam te ljude koji ulaze ceo dan i kažem qq, od zla oca i od gore majke. Većinu ih zna (bar iz viđenja, Zaklopača ima oko 2200 do 2500 stanovnika), ali kaže - nisi ni svestan koliko je debila među nama dok tako ne sediš i gledaš celog dana.

Обраћам се студентима у блокади,њиховим родитењима поготово очевима и дедама ако их још имате и свима којих може да се тиче.
Н а ј г л у п љ е што је могло да се догоди догодило се. Оваква грешка несме да се више понови.Студенти,навукли су Вас ко младе мајмуне а Ви сте урадили баш оно што су од Вас и очекивали.А све за то је већ било спремно и сценографија и логистика,и медији како новине тако и телевизија све са министром здравља и председником у позадини.
Ако нећете да послушате препоруке нас старијих потражите мишљење Ваших колега са виших година студија психологије шта да се ради у таквим тренуцима изазова(психологија а поготово психијатрија је све то ооооодавно проучила само нема ко да послуша и спроводи).
Родитењи и дедови,на вас сам бесантолико да немам речи да опишем.Дозволили сте да вам бију децу,да их газе аутима а ви све то само пратите.Да ли ће да вам дође из дупета у главу и станете уз своју децу и силницима кажете во су наша деца !Прво ћете морати да прегазите нас .А ви где сте,а?

до

Imao sam priliku više puta. Naravno da dođem uzmem dnevnicu i pravim se lud. Verujem ne znaš gde živim i kakve bi možda posledice imalo moje eventualno angažovanje i pobuna protiv eventualnih nepravilnosti na izborima. Tako da je to jedan razlog zašto nemam nameru da to radim.
Drugi razlog je u tome što ne vidim nikakvog značajnog efekta u toj mom eventualnom angažmanu.

Обраћам се студентима у блокади,њиховим родитењима поготово очевима и дедама ако их још имате и свима којих може да се тиче.
Н а ј г л у п љ е што је могло да се догоди догодило се. Оваква грешка несме да се више понови.Студенти,навукли су Вас ко младе мајмуне а Ви сте урадили баш оно што су од Вас и очекивали.А све за то је већ било спремно и сценографија и логистика,и медији како новине тако и телевизија све са министром здравља и председником у позадини.
Ако нећете да послушате препоруке нас старијих потражите мишљење Ваших колега са виших година студија психологије шта да се ради у таквим тренуцима изазова(психологија а поготово психијатрија је све то ооооодавно проучила само нема ко да послуша и спроводи).
Родитењи и дедови,на вас сам бесантолико да немам речи да опишем.Дозволили сте да вам бију децу,да их газе аутима а ви све то само пратите.Да ли ће да вам дође из дупета у главу и станете уз своју децу и силницима кажете во су наша деца !Прво ћете морати да прегазите нас .А ви где сте,а?
A koje su preporuke studentima. A i nama što smo studenti bili pre 10+ godina od vas starijih, pametnijih i koliko vidim sa deviznim penzijama?

Imao sam priliku više puta. Naravno da dođem uzmem dnevnicu i pravim se lud. Verujem ne znaš gde živim i kakve bi možda posledice imalo moje eventualno angažovanje i pobuna protiv eventualnih nepravilnosti na izborima. Tako da je to jedan razlog zašto nemam nameru da to radim.
Drugi razlog je u tome što ne vidim nikakvog značajnog efekta u toj mom eventualnom angažmanu.
Nisi ukapirao poentu posta yti...
Reko ti je fino "nema lazi,nema prevare"

Ne postoji. Međutim, problem je u tome što u Srbiji živi ogroman broj ljudi koji nemaju ni minimalan nivo svesti. Najviše mogu da dobace do toga ga da znaju kada su gladni i žedni i (skoro uvek) kada im se ide u toalet. (To je ona jadna baba koja kaže - nije lepo deco, pa mi živimo svi od JEDNOG (onaj što mu se ime ne pominje) čoveka!)
I onda imamo određeni broj malo intelektualnijih ljudi, ali lopova koji se dobro okoriste o sve ovo i - to ti je to!
Slična priča i socijalna grupa ljudi kao u Miloševićevo vreme. Većina porodica (koje ja znam) koji su onomad ginuli za Slobodana, sada su za nepomenika.

Samo obrazovanje, čitanje, putovanja po svetu šire vidike. Ovde od toga nema ni mojega!
Bog nek nam je u pomoći!

Менталитет који негира постојање државе иако је има хиљадама година... Ништа научили нисмо једино смо научили да не поштујемо државу... зато нам се и ово дешава...

Елем, на једној смедеревској фејзбук групи човек напише да комшија краде струју више од двадесет година... и пита се колика би требала да буде казна.... много коментара... половина би тукло овог што хоће да пријави комшију, друга половина га псује да гледа своја посла а један не може да верује да хоће да га пријави...
Нико да каже у реду је, пријави га он краде од свих нас...

Ови млади интелектуалци који су ухватили неку платицу у страним фирмама или раде онлајн живе у измештеној стварности... раде од куће, петак продужени викенд, аутић, станчић на кредит, месо на тањиру и нема брига за егзистенцију и мисле да је у реду... онда мало мало се понеко од њих суочи са буздованима у маркетима, у саобраћају у редовима... не могу да верују да се на педијатријама користе ваге још из праисторије... онда одбијају да мењају реалност него беже још даље... на села, у викенд насеља или ван границе...

Иако мислим да је овај народ најбољи на свету ипак ми ћемо проћи чистилишта док не схватимо да је само држава то што имамо и да је само заједница то што нас јача и брани... дотле ћемо губити и људе и територије и будућност... наравно држава коју јепотребно променити и унапредити...

Nazad
Vrh