Chat 17

O 200 hrvatskih firmi u Srbiji da ne govorim.
Е, да. Вероватно та информација у Хрватској није позната. Хрвати инвестирају у Србију и отварају нова радна места а за домицилне Хрвате нема пара!?

Jel i ovo onesposobljavanje Krimslog mosta ,terorizam? Birano vrijeme da bude 0 civilnih zrtava .Profi uradjeno.
То ти је једини одговор на оно што сам те питао, кога си могао да смислиш?

Много бре изврдаваш!

Немам појма о вестима јер сам имао драге госте у кући и сасвим случајно и неочекивано се чуо са другаром из војске и годинама после тога, са којим сам изгубио контакт, како се испоставило, пре четврт века. Зато и нећу да кварим себи добро расположење терајући те да станеш иза својих речи.

Читам занимљиве теорије зашто је украјинска делегација била у униформама и њиховим ознакама.
Чек, ја сам јутрос чуо на неком подкасту да се неки лик из Укро екипе појавио са ознаком СС дивизије "Дирлвангер". Нисам имао воље да проверавам, али да ли мислиш на то или је било још нешто интересантно?

To je zanimljiva teorija , navodno napali Ukrajinu zato da se sprijeci sirenje Natoa prema Rusiji ,primicanje. Ta prica nema nikakve logike . Rusija ima dodir sa Natoom ,granici ,na vise mjesta i tu nema rata , ratuje se tamo gdje ne granice sa clanicama Nato.
Ne radi se o dodiru Rusije sa NATO već o blizini NATO baze Moskvi.....evo ti karta pa vidi gdje su baze ,gdje je Ukrajina koja je imala namjeru ući u NATO a odprilike znaš i gdje je Moskva.
SAD-EVROPA1-1.png

Е, да. Вероватно та информација у Хрватској није позната. Хрвати инвестирају у Србију и отварају нова радна места а за домицилне Хрвате нема пара!?
Roda, Idea, Mercator, Don kafa, Grand kafa, Soko Štark, Bakina tajna, Bananica, Najlepše želje, Sombolend samo neke od firmi. Ralu - otvorio švercer oružja iz Domovinskog rata, Matijević mi opasno smrdi, ko zna koliko firmi koje se vode na izbegle Srbe.

Ne radi se o dodiru Rusije sa NATO već o blizini NATO baze Moskvi.....evo ti karta pa vidi gdje su baze ,gdje je Ukrajina koja je imala namjeru ući u NATO a odprilike znaš i gdje je Moskva.
SAD-EVROPA1-1.png
A sta je sa Petrovgradom ,to nije veliki grad?

То ти је једини одговор на оно што сам те питао, кога си могао да смислиш?
Ne odgovaram na sva pitanja ,niti to ocekujem od drugih . Da mogu i hocu na sve odgovarati sto se pita u toku dana prijavio bi se na kviz ili fakultet.

Чух на БН ТВ, у емисији Село, да сељацима уводе фискалне касе (20КМ месечно о трошку сељака) све у њиховом интересу.
Лудило за све паре!

Да Момо, не одговараш на питања где би твој одговор показало да си сам себи ускочио у уста.

И погледао сам вести и то "онеспособљавање Кримског моста". Заиста су профи. У фудбалу би се то "онеспособљавање" звало "пречка".

Чух на БН ТВ, у емисији Село, да сељацима уводе фискалне касе (20КМ месечно о трошку сељака) све у њиховом интересу.
Лудило за све паре!
Samo za one koji su u sistemu PDVa ali sve su prilike da će se odnositi za sve

SAD-EVROPA1-1.png
Ja sve više smatram da su glavni uzrok rata pored tog agresivnog širenja NATO-a na istok i još nekih manje bitnih stvari u izuzetno lako dostupna razna rudna bogatstva Ukrajine.
Od retkih metal, preko uglja, gasa, radioaktivnih elementa. Samo guglaj nešto od vrednih zemnih elemenata i verovatno ćeš naći značajne zalihe u Ukrajini.

Izgleda da se Ameri i Rusi već dogovorili kako će da dele... Međutim Evropljani nikako nisu zadovoljni svojim delom. Kao verovatno ni Ukrajinci.

Зорге, што би рекли затворска бригада, односно под казном. Једна од теорија каже да су сви били униформисани, нико се није одвајао од групе и имали су само то одело да неко не би мистериозно нестао у гомили и отишао преко гране. Други пак кажу да се шаље порука тврдолинијаша.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Украјинци тврде да оне силне хаварије у наменској индустрији које се дешавају у свету и код нас су последица диверзија. Последња пре неколико дана.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ja sve više smatram da su glavni uzrok rata pored tog agresivnog širenja NATO-a na istok i još nekih manje bitnih stvari u izuzetno lako dostupna razna rudna bogatstva Ukrajine.
Od retkih metal, preko uglja, gasa, radioaktivnih elementa. Samo guglaj nešto od vrednih zemnih elemenata i verovatno ćeš naći značajne zalihe u Ukrajini.

Izgleda da se Ameri i Rusi već dogovorili kako će da dele... Međutim Evropljani nikako nisu zadovoljni svojim delom. Kao verovatno ni Ukrajinci.
Pa mogli su Ameri i Evropljani crpiti te minerale iz Ukrajine i bez širenja NATOa

To je zanimljiva teorija , navodno napali Ukrajinu zato da se sprijeci sirenje Natoa prema Rusiji ,primicanje. Ta prica nema nikakve logike . Rusija ima dodir sa Natoom ,granici ,na vise mjesta i tu nema rata , ratuje se tamo gdje ne granice sa clanicama Nato.
Момо а што су тебе и мене гађали нато нацисти? Јесмо се ширили негде? Јесмо ли хтели да имамо нуклеарно наоружање? Јесмо ли поклали и побили муџахединска села ко Израелци?
Што су Србе гађали а не гађају Израелце који сравнише Газу?
Јесте ли ви у Босни запалили муџахедине у згради? Јесте ли им ви забранили да имају џамије и да говоре свој (какв год да је) језик?

Шта ће натонацистима украјина кад су могли да гађају Русију из тих земаља где се граниче?

Да ипак није због тих 500 милијарди руда и обрадивог земљишта... и одакле толика љубав према украјини да им шаљу толико оружја и људства и помоћи, сателитске снимке и координате, управљају ракетама... толико су упорни да доводе до пропасти своје државе...

Да натонацисти изгледа више мрзе Русе него што воле украјинце?

Ja sam pisao o tome stace Putinu ,Rusiji Ukrajina ,a ne o tome stace Natou Ukrajina . Rusija je napala Ukrajinu ,ne Nato ,a Ukrajina zeli u Nato . O tome se pricalo ,pogrijesio si.

Момо а што су тебе и мене гађали нато нацисти? Јесмо се ширили негде? Јесмо ли хтели да имамо нуклеарно наоружање? Јесмо ли поклали и побили муџахединска села ко Израелци?
Што су Србе гађали а не гађају Израелце који сравнише Газу?
Јесте ли ви у Босни запалили муџахедине у згради? Јесте ли им ви забранили да имају џамије и да говоре свој (какв год да је) језик?

Шта ће натонацистима украјина кад су могли да гађају Русију из тих земаља где се граниче?

Да ипак није због тих 500 милијарди руда и обрадивог земљишта... и одакле толика љубав према украјини да им шаљу толико оружја и људства и помоћи, сателитске снимке и координате, управљају ракетама... толико су упорни да доводе до пропасти своје државе...

Да натонацисти изгледа више мрзе Русе него што воле украјинце?
Nisu palili mudzahedine,, nego civile. Milan Lukić, još mu naše bradate funjare objaviše knjigu.

Ja sam pisao o tome stace Putinu ,Rusiji Ukrajina ,a ne o tome stace Natou Ukrajina . Rusija je napala Ukrajinu ,ne Nato ,a Ukrajina zeli u Nato . O tome se pricalo ,pogrijesio si.

Шта ће натоу Косово и Метохија?
Шта ће натоу Република Српска Крајина?
Шта ће натоу Република Српска?
Шта ће натоу Газа... Либија, Сирија, Авганистан, Ирак, пола Африке, Тајван...

А чини ми се да си писао о понуди и потражњи и да то регулише тржиште.... слободна трговина... друштва без граница... мондијализам и пацифизам...

TRAMP DUPLIRAO CARINE NA ČELIK I ALUMINIJUM NA 50 ODSTO! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se HAOS van SAD​

https://www.kurir.rs/planeta/9688574/tramp-digao-carine-na-celik-i-aluminijum-na-50-odsto

Разлика између наше тачке гледишта је што мене заболе и за Русе и за натонацисте... све је то исто *рање друго паковање... они гледају себе и своје интересе и играју шаховски ризико монопол... овде изгубе рудник, тамо освоје ливаду, овде сруше мост а тамо подигу брану да краду струју... а ми сиротиња сладострасно навијамо само да не *узе нас него тамо неку другу сиротињу... мој Момо...

Nazad
Vrh