Chat 17

Има ли ситуација код вас по селима да полиција зауставља све редом бициклисте. Поред докумената траже предње и задње светло на бициклима. Овде су једног нахватали већ два пута, преко један промил надувао.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Има ли ситуација код вас по селима да полиција зауставља све редом бициклисте. Поред докумената траже предње и задње светло на бициклима. Овде су једног нахватали већ два пута, преко један промил надувао.

Podržavam! To se vozi uzduž i popreko bicikli po putu, bez svetla po mraku, niko ne jebava živu silu. I ako ga udariš nahebeš kao žuti.
Naravno čast izuzecima....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Још нисам чуо да су неког по мраку зауставили. Ово је све пре подне и преко дана.

Још нисам чуо да су неког по мраку зауставили. Ово је све пре подне и преко дана.

Pa dobro, ko nema svetlo na biciklu ugrađeno pre podne taj i po mraku isto nema svetlo ugrađeno.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Све то стоји, али опет никога да зауставе по мраку без светала. Скоро сам једног камиказу једва промашио у центру бајше испред цркве. Киша, ноћ, вучем приколицу и овај би да скрене на паркинг преко пута. Једва укочио.

Опет, то ћемо ми искористити али 50 % становништва неће. Значи нема живих пара на рачуну. За три месеца замислите ту навалу за жалбе.
Онда, нема телевизијске претплате три месеца. Хоће ли то медијски сервис преживети или ће проследити извршитељима? То још нисам чуо да је неко потегао питање.

Pise da ce da salju prosecan racun,znaci ima prosek potrosnje i medijski servis!

Svetla nisu obavezna danju,znaci samo su ih nocu zaustavljali!
Све то стоји, али опет никога да зауставе по мраку без светала. Скоро сам једног камиказу једва промашио у центру бајше испред цркве. Киша, ноћ, вучем приколицу и овај би да скрене на паркинг преко пута. Једва укочио.

Tako i ja vozim biciklo,jurim bez stajanja a nek me pandur stigne ako moze 8-)

Све траже и преко дана. Зато ми је било мало чудно.
Што се тиче рачуна све ми то килаво звучи. Ако узимају на пример просек уназад три месеца прошле године где је била повећана потрошња струје одоше сви невољно у преплату? Па на наредном очитавању да се види ко је коме дужан, ако сам добро разумео.

Kod nas u Apatinu su zaustavljali motocikliste zbog kacige, svaki dan pisali oko desetak kazni, trebalo je da prođe bliu 3 meseca da svi počnu nositi kacige.

Ta svetla prednje redovno i zadnje crveno imaju kod kineza da se uzmu za nekih 400 dinara, u stvarnom životu bukvalno mogu sa sačuvaju živu glavu.

Nošenje lične karte je oduvek bilo obavezno za sve, a to im nekako najbrže dođe da naplate kazne ako im nedostaje za normu.

.........................
Ta svetla prednje redovno i zadnje crveno imaju kod kineza da se uzmu za nekih 400 dinara, u stvarnom životu bukvalno mogu sa sačuvaju živu glavu.
...........................
Ovo potpisujem .
Dodao bi i biciklističku kacigu .
Nemam je ni ja , drugi je ne nose pa da ne ispadnem jedini smešan .

Koristim mogucnost preko mejla vec 18 meseci i to im radi savrseno.
Te питам онда нешто...

У оном саопштењу како се пријављује стање (мислим да си га баш ти пренео на форум) пише да измеу осталог треба да се наведе и серијски број бројила и да он може да се нађе на рачуну. ОК, тамо сам нашао ЕД број и шифру мерног места, што траже да се наведе приликом пријаве стања, али не нађох и тај серијски број бројима. Јеси ли ти негде нашао тај број?

О овоме сма писао пре пар дана, хаос у најави.
Naravno. Totalni haos. Sad mi nije jasno ovaj zadnji mesec nisam prijavio (prošao je rok kad sam trebao). Šta se dešava kada sad prijavim za sledeći? Da li sam već upao za tromesečni ili šta? Ovde kažu da samo potrošači sa tim novijim brojilima sa daljinskim očitavanjem dobijaju mesečne račune. A šta ako prijaviš sam opreko sajta, aplikacije ili čega već?

I što im nije prošao tender za čitače? Posvađali se kumovi ko će da se utali. Ili je neko posta toliko bahat da je uze pare a nije plati čitače?

Ovo potpisujem .
Dodao bi i biciklističku kacigu .
Nemam je ni ja , drugi je ne nose pa da ne ispadnem jedini smešan .
Dodaj sebi kacigu koliko hoćeš, al nemoj svima nama da namećeš kako ne bi ispao smešan! :)
Vozim bicikl stalno. uglavnom na kratkim relacijama i ne mogu da zamislim da svaki put moram da natačinjem kacigu na glavu. Još na 40 °C. Ne želim da radim to. Ko hoće da bude bezbedan ima tu opciju, ali ne mora da nameće svima. da ne pominjem da ovde kod mene saobraćaja skoro i da nema.

Što se tiče svetla, tu se apsolutno slažem da bi trebalo. Naravno samo noću. Al pametni Srbi počeli da pišu kazne i kad nemaš danju...
Kod mene traktore voze bez svetla. To je tek opasno jel on ne čuje skoro ništa na traktoru. Naiđe još jedan takav i eto ti belaj.

Kod mene, između 2 sela, na putu, jesenja noć oko 22:30, direktan sudar neosvetljenog traktora i neosvetljenog bicikliste, desio se pre 10-tak godina...
Traktorista uz to i mrtav pijan, produžio do kuće i legao u krevet...U to vreme, oduzeta mu je trajno dozvola sudskim putem...Biciklista završio u bolnici s višestrukim prelomima, ali je ostao živ...I on je bio delimično pod dejstvom alkohola, popio je par komada piva...
Ni jedan od njih dvojice se nije naučio pameti, viđam ih često kako sede pred prodavnicom i piju pivo, ortački....😀

Drugar je 2 godine ležao u zatvoru jer je bio pijan kada ih je udarilo drugo vozilo i poginuo mu saputnik na zadnjem sedištu.Takođe se nije opametio niti će ikad.

Te питам онда нешто...

У оном саопштењу како се пријављује стање (мислим да си га баш ти пренео на форум) пише да измеу осталог треба да се наведе и серијски број бројила и да он може да се нађе на рачуну. ОК, тамо сам нашао ЕД број и шифру мерног места, што траже да се наведе приликом пријаве стања, али не нађох и тај серијски број бројима. Јеси ли ти негде нашао тај број?
Ime prezime korisnika :
ED broj :
Adresa mernog mesta :
NOVO STANJE : 3460 i 1290
iskopirao sam mejla koji saljemo

Poslednja izmena:
Па по овоме, први шешељ па сви остали од бивших радикала би камповали од општинског до врховног суда. Узнемирила га песма... И то да прође

Nazad
Vrh