Chat 17

@Lule28 - a zasto to radis ( citas struju ) ? Ti kao veliki opozicionar umesto da im otezavas ti im jos pomazes . To kada dodje do promene moze se poceti sa pomaganjem drzave .
zasto ne bi komsijama ocitao i poslao struju,onoliko koliko su potrosili?
isto kao i e agrar,slikali mi brojilo i sifru i poslao od kuce

to sto smo mi zaostali u 2025 jos tamo u nekoj 1982-oj to je vec druga stvar

...........................................................
Poenta je u tome, da gomila naroda (smatram čak 70%) po selima NEĆE biti u stanju da dostavlja stanje brojila..........
Ma kakvim selima , isto je i u gradovima .
Redovno gledam gužve ispred poštanske stedionice kad je neka isplata . Stali ljudi u red ispred pošte i to po najvećoj skapsi ne bi li ušli unutra a pored njih SLOBODAN bankomat . Podizao sam ( majčinu ) penziju i redovno muke imao da ih razgrnem i dodjem do mašine koja je montirana tik uz vrata .
Kad ne mogu da zapamte shifru ( 4 broja ) ubace karticu i kliknu na odgovarajući iznos kako će tek da koriste mob.tel. ne bi li poslali stanje preko aplikacije ( koju još moraju da instaliraju ) elektrodistribuciji .
U banci Intesa ( gde podižem svoju ) nije takva situacija , velika je dvorana pa se svi nabiju unutra i čekaju . Srećom , 2 bankomata su napolju . Trudim se da sve moguće račune plaćam preko aplikacije ( q-ar kod ) ali neku količinu kesa ipak morate imati .

Poslednja izmena:
Мислим да и на банкомату можеш без пин кода очитати картицу и скинути одређену количину новца.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Mozes i bez kartice uz odgovarajuću aplikaciju i mobilni naravno .
( ovo da se može uzeti sa bankomata bilo koja količina novca bez pin koda mi je novo ? )

Може бесконтактно очитавање картице али опет треба пин код. Требало би да постоји могућност подизања динара у продавницама без пин кода, типа пар хиљада динара. Не знам колико је то код нас заживело.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh