Chat 17

Uh mozes misliti kao rekao si mi....uporedjujes dva podatka u razmaku od 40 godina, kada sad ljudi putuju sve i svuda, kada je svih Evropljana manje a znamo kojih je sve vise, ne znam sta si zeleo da postignes ovim, ali samo ti nastavi da drizis njega pored ikone, iako je pobio, unesrecio i proterao vise ljudi nego Nemci
Umesto Hrvati ubaci Srbi. Tita nema 45 godina a još vam se tresu gaće. Smanji malo mitomaniju, nije zdrava u tolikoj količini.

Od titine milicije mnogima su se ne samo tresle gace nego i bubrezi. Cuo sam price ali sam imao svojim ocima da vidim, bio u prolazu kroz autobusku stanica u gradu u kojem je pala nadstresnica.
Muz i zena se posvadjali , opalio joj samarcinu , u 30 sekundi dva MILICAJCA , neke babe se umjesale i digle jos vecu guzvu, a tip se uskurcio i tuko bi i njih, tipa koji je opalio samar ova dvojica milicajaca uvukli u neku prostoriju gdje vrata nisu bila zakljucana a drzali valda metle i alat za ciscenje, kako sam bio kraj vrata cujem unutra ga renoviraju pendrecima , kad tisina i pauza , otvaraju se vrata on izlazi tetura sav prasnjav i krvav i ide a oni iza njega , odveli ga , moguce na jos prevaspitavanja :haha:

Vecina naroda ovde je za dodika i putina da do kraja pojednostavim . Cudi me da vjerujes u takve procente . Pa ni jedna anketa ne odstupa mnogo , pa ako ces po clanstvu ,pa kad slusas pricu u narodu ili komentari na raznim mrezama ,..
Zavisi u kojim krugovima društva se krećeš i družiš.Više poznajem ljudi koji ga preziru a moraju da glasaju za njega jer posao koji radi,djete koje je zaposlio na državne jasle itd....vrlo malo ih poznajem da su za Dodika zato što srbuje a to su većinom ljudi 60+ godina....od mlađih skoro niko.Stvarno ne znam na koje komentare po mrežama misliš?Pa skoro svi koji u superlativu komentarišu za njega su snsd botovi skupljeni s brda i dola.

Podji samo u svom selu od kuce do kuce . Brojevi su jasni. A to moram da glasam ,mora malo sutra ,nego hoce . Od mladih koji glasaju , mnogo ih je i za US a to je isto sranje.

Nazad
Vrh