MOMOSARIC
Član
Bilo kako bilo ja mu slavim rodjendan . Posto me niko nepita zasto,vjerovatno sto od mene ocekujete svakakve gluposti ,
, da pojasnim. Zato sto je i moj rodjendan

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Umesto Hrvati ubaci Srbi. Tita nema 45 godina a još vam se tresu gaće. Smanji malo mitomaniju, nije zdrava u tolikoj količini.Uh mozes misliti kao rekao si mi....uporedjujes dva podatka u razmaku od 40 godina, kada sad ljudi putuju sve i svuda, kada je svih Evropljana manje a znamo kojih je sve vise, ne znam sta si zeleo da postignes ovim, ali samo ti nastavi da drizis njega pored ikone, iako je pobio, unesrecio i proterao vise ljudi nego Nemci
To u stvari i nije bio njegov rođendan nego usvojen datum kao njegov rođendan..Bilo kako bilo ja mu slavim rodjendan . Posto me niko nepita zasto,vjerovatno sto od mene ocekujete svakakve gluposti ,, da pojasnim. Zato sto je i moj rodjendan
Al je tebi dobro brateUmesto Hrvati ubaci Srbi. Tita nema 45 godina a još vam se tresu gaće. Smanji malo mitomaniju, nije zdrava u tolikoj količini.
Zavisi u kojim krugovima društva se krećeš i družiš.Više poznajem ljudi koji ga preziru a moraju da glasaju za njega jer posao koji radi,djete koje je zaposlio na državne jasle itd....vrlo malo ih poznajem da su za Dodika zato što srbuje a to su većinom ljudi 60+ godina....od mlađih skoro niko.Stvarno ne znam na koje komentare po mrežama misliš?Pa skoro svi koji u superlativu komentarišu za njega su snsd botovi skupljeni s brda i dola.Vecina naroda ovde je za dodika i putina da do kraja pojednostavim . Cudi me da vjerujes u takve procente . Pa ni jedna anketa ne odstupa mnogo , pa ako ces po clanstvu ,pa kad slusas pricu u narodu ili komentari na raznim mrezama ,..
Dobro Momo, srecan ti rodjendan, fino je to sto slavis svoj, ali zasto slavis njegov? Bar tako kazes.Bilo kako bilo ja mu slavim rodjendan . Posto me niko nepita zasto,vjerovatno sto od mene ocekujete svakakve gluposti ,, da pojasnim. Zato sto je i moj rodjendan