Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spanija je do polovine 80 bita jedina fastisticka drzava na planeti zemlji poslije 2 sv rata , sve sa vojnom huntom na vlasti a i sada prevrcu kosti i svadjaju se koliko je ubijeno poslije gradjanskog rata.Meni smiješno što praviš komparaciju ondašnje i današnje Španije
Kakve veze ima sa nestankom struje?Kalve to ima veze sa progonom židova 1400 i neke
Nekad nemaju veze stvari iz proslosti ,a nekad imaju , kad se kaze ,lako je njima oni su popljackali po kolonijama, i robove imali ,...Kalve to ima veze sa progonom židova 1400 i neke
Како није могуће код нас је била једна квази фарма са 190грла МУЗНИХ крава али само на папиру. Та фарма је увозила млеко и сурутку у праху производила сир и млечне прерађевине. Коначно су затворени не у затвор где би требало, али више не трују народ.
Meni te relacije nisu jasne....Imlek je vlasnik najveće mljekare u BiH i njemu se zabranjuje da mlijeko koje je proizveo u BiH prebaci u matičnu SrbijuA Srbija navodno zabranila uvoz mlijeka iz BiH.
Koliko košta to mleko u prahu ?Како није могуће код нас је била једна квази фарма са 190грла МУЗНИХ крава али само на папиру. Та фарма је увозила млеко и сурутку у праху производила сир и млечне прерађевине. Коначно су затворени не у затвор где би требало, али више не трују народ.
Социјално-политичко питање. Да је тако како ти мислиш, а што је економски логично, превукао би се профит а овако добрим делом остаје као и порез на промет. Друго, у празан простор би улетело млеко из Хрватске а пошто га немају довољно ни за себе него увозе из отатка ЕУ, онда је јасно где би зарада.Meni te relacije nisu jasne....Imlek je vlasnik najveće mljekare u BiH i njemu se zabranjuje da mlijeko koje je proizveo u BiH prebaci u matičnu Srbiju