Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće i to, za jedno 30-50 godina...Ništa to ne bi rešilo ,opet bi svako gledao ono što se njemu sviđa da čuje i vidi. Rešenje je u JEDNOM programu koji će da krpi po svima istom merom.
Za mene kasno jbg.Biće i to, za jedno 30-50 godina...
Da li to pravdas narod ? Vidis ja ne gledam tako . Nekada sam i ja opravdao ali vise ne moze . To sto je neko plitkog ili pokvarenog uma nije opravdanje i ne grupisi vise te ljude sa narodom .Nista ovde ne rjesava ni smjena AV ,ni Dodika ,narod je izjeban u zdrav mozak i dal namjerno dal slucajno , zbunjen raznoraznim informacijama i situacijama . Svi redom , i sebe ubrajam pa nadalje , jer nista nije crno bijelo pa ni eurokrem. Treba neki zesci reset.
Vec vidjeno , devedesetih su imali plakate sa "balakanskim mesarom" neki prevodili i "balkanski kasapin" a i u novinama ga tako zvali. Doticni ih je tuzio na njihovom sudu i izgubio.