Chat 17

Nista ovde ne rjesava ni smjena AV ,ni Dodika ,narod je izjeban u zdrav mozak i dal namjerno dal slucajno , zbunjen raznoraznim informacijama i situacijama . Svi redom , i sebe ubrajam pa nadalje , jer nista nije crno bijelo pa ni eurokrem. Treba neki zesci reset.

Nista ovde ne rjesava ni smjena AV ,ni Dodika ,narod je izjeban u zdrav mozak i dal namjerno dal slucajno , zbunjen raznoraznim informacijama i situacijama . Svi redom , i sebe ubrajam pa nadalje , jer nista nije crno bijelo pa ni eurokrem. Treba neki zesci reset.
Da li to pravdas narod ? Vidis ja ne gledam tako . Nekada sam i ja opravdao ali vise ne moze . To sto je neko plitkog ili pokvarenog uma nije opravdanje i ne grupisi vise te ljude sa narodom .

Mislio sam na sve ,zato kazem narod. Nema dobrih i losih ,crno i bijelo. U sadasnje vrijeme sve bitne stvari se zakomplikuju dok si reko keks ,jer je podloga ,baza ,nekriticna ,ogranicena i sebicna.
Evo npr ovi studentski protesti . Taman kad su krenuli pravim putem ubaci se proruski hibridni lobi plus crkva i sve krene nekim drugim tokom . Pretvori se jedan pravedan bunt u litiju i prorusku propagandu. Pisi propalo i to.

Nazad
Vrh