Chat 17

Pa ajde logikom : u eu znamo sta se desavalo u Fr,Njemackoj , .... UK ,... izbori na noz , desni , srednji , jedni za ovo ,drugi za ono ... Moze li se to porediti sa monolitnom hijerarhijom u Ru i Kini?
Isto kao sto logika politickog zbivanja u Srbiji zadnjih godina , kad se rasclani na sitnu parcad kaze da ce rasplet trenutni biti u NS. Totalno je sporedan i BG i Nis ,i Pazar i BL , ,Novi Sad je zaplet i rasplet. Kako razmislja prosjecan gradjanin NS tako ce biti u Srbiji. Logika sve rjesava , nema sta lupati glavu.
Razliciti su sistemi i tako moras da gledas . Vreme ce reci koji je sistem bolji za drzavu . Za ljude je svakako bolji zapadni sistem jer ti daje utisak slobode sve dok ne zagrebes po sistemu i korupciji . Bas sam juce cuo da je neka novinarka koja je pisala o Ursuli i istrazivala izvrsila samoubistvo u bazenu . Ali verujem da uvidjas da se zapadni sistem polako rusi .

Razliciti su sistemi i tako moras da gledas . Vreme ce reci koji je sistem bolji za drzavu . Za ljude je svakako bolji zapadni sistem jer ti daje utisak slobode sve dok ne zagrebes po sistemu i korupciji . Bas sam juce cuo da je neka novinarka koja je pisala o Ursuli i istrazivala izvrsila samoubistvo u bazenu . Ali verujem da uvidjas da se zapadni sistem polako rusi .
Država nije neko božanstvo kojem treba da klanjamo i prinosimo žrtve kao Asteci. Država postoji zbog naroda a ne narod zbog države. Uostalom koji će mi država ako ne valja? To što mi hoćemo da nam slobodu i bolji život donesu oni koji nikad nisu živeli dobro i u slobodi je posebna vrsta poremećaja.

Rumuni prvenstveno ne pristaju da budu na meti Orešnika zbog NATO baze u Konstanci.Sloboda je kurwa koja nikad nije umjela da pjeva ako ti je serviraju sa zapada i istoka.Eto....slobodu nema opozicija koju Putin trpa u zatvore...isto onoliko koliko je nema ni AFD u De koju hoće da zabrane,nema je ni Le Pen u Fr....Eno i Faradž osvaja lokalne izbore po Britaniji ,kladim se da će i njega sankcionisati,gdje smije to

Није српски ћутати, поготово не аутошовинистима какав си ти.
Знаш за принцип "Окамове оштрице"?

Квалификовати га као аутошовинисту је управо оно што имаш пре него примениш поменути принцип.

Кад разрежеш том "оштрицом", крајњи резултат је неутешан и налази се негде између идиот и пацијент.

Није српски ћутати, поготово не аутошовинистима какав си ти.
Ако имаш шта паметно напиши то, нико ти не брани.
''Аутошовинизам (понекад самомржња) је врста шовинизма која се огледа у изразито негативним предрасудама, мржње, презиру, нетолеранцији и агресивности према сопственој нацији.

Творац термина је српски политиколог и новинар Зоран Ћирјаковић и у најкраћем га објашњава као „спој родомржње и домомржње.” Појам самопорицање, чији је аутор Мило Ломпар, јесте врло сродан аутошовинизму и према Ћирјаковићу представља „други приступ истом проблему”.''

Ако одбациш свој народ од себе и поистоветиш се са лукавим латинима који твој народ сатиру вековима... шта си на крају?

Да је у Румунији добро не би ишли да служе по западу и у Румунији би имали плату од 4000 иљада ојра као на западу... Исто важи и за Чешку, Словачку, Пољску, рваЦку... за све те дивне и мање дивне народе и геноцидаше који су као и ми само хтели да живимо боље и да се угледамо на лукаве западне латине... али зато су нас све заједно лукави западни латини поробили преко разноразних ммф-ова и развојних банака и штапом и шаргарепом о бољем животу... док они и даље извлаче сировине из Африке и остатка света... И нису западњаци љути на Русе због украјине већ због тога што су их изгурали из пола африке... заједно са Кинезима... и што Руси више неће да тргују са западњачким валутама...
Прагматични амери су онда решили да у недостатку колонија колонизују западњачке латине који су колонизовали наше покушаје од држава...
Зато смо сада колонија колоније и робови робова и још робови владајуће елите... рачунам ако већ пишемо на овом форуму онда нисмо ни та елита ни подгузна мува од те елите... и сада када повежемо почетак... Неки негирају сами себе да су шта? подгузна мува?

Država nije neko božanstvo kojem treba da klanjamo i prinosimo žrtve kao Asteci. Država postoji zbog naroda a ne narod zbog države. Uostalom koji će mi država ako ne valja? To što mi hoćemo da nam slobodu i bolji život donesu oni koji nikad nisu živeli dobro i u slobodi je posebna vrsta poremećaja.
Onda smo na istoj strani sto se tice pojma drzave . Posto pizdarije po svetu na ovakav nacin desavanja kakav je danas nece prestati , drzave i nacije treba ukinuti i svi da postanemo narod Zemlje i da verujemo svi ( kome je potrebno ) u jednog stvaraoca ( koga ima ) . To je jedini izlaz za dobro svih ljudi na Zemlji . Da cujem tvoje umno misljenje o ovome .

Увек можеш постати грађанин света, ит стручњаци користе разне законе да избегавају плаћање пореза и обавезе. Скоро па било који порески рај ти изда пасош за одређену накнаду. И тако у круг.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

То су форе ове новокомповане елите... грађани света, мондијалисти, државе без граница.... али не да своје парче земље за кукуруз и пшеницу.... не поштује државу и не треба му таква држава а не одриче се субвенција... кад треба да прође гасовод или да се прошири пут одма диже буну против исте те државе коју не признаје.... то су приче за малу децу...
Чињница да нисмо одрасли и дорасли овом тренутку када треба направити државу... Ни ови што се бију у груди и љубе заставу не воле ову државу исто као и ови што је пЦују и пљују.... На крају ће доћи нови господар да направи нове лЕније па ће и ови и они да шкргућу зубима... и сви ми остали заједно....

Додуше има нешто и у личном незадовољству које није узроковано односима у држави... јер кад те жуља каменчић у ципели не кривиш државу... него извадиш каменчић... ако смеш... или ако ти бабо дозволи... или госпоЈа... или ташта....

Fino objasnjenje ali ajde u srz da udjemo . Koja onda drzava po tebi radi dobro i gde je narod miran , spokojan i srecan ?
I posto mislis da znas mnogo toga koliko si siguran da je prica o svakoj drzavi i naciji istinita ? Pocni od drzava van nasih granica pa cemo ako si raspolozen nesto i o nasoj .

Nazad
Vrh