Chat 17

Јеси ли сликао лице места?
Можда послужи: комшију зауставио полицајац (сам) због претицања преко пуне линије. Писао му пријаву. На суду два сведока из кола (а нису били) да је полицајац измислио и да их је малтретирао. Писали му контра пријаву. Нарибао га старешина - 30% од плате (школарина).
Hmm, iskreno priča zvuči dosta nerealno. Prvo policajac bi u prijavi naveo da je ovaj upravljao sam vozilom sam tako da bi jako teško mogla posle na sudu da se pojave dva nepostojeća svedoka.
Tvoja reč protiv njegove, zakon je uvek na strani policajca.
Sam ako taj policajac nije nekome stao na žulj pa ga namerno pustili niz vodu . Ili je možda komšija neki lokalni SNS moćnik?

Pogotovo za to maltretiranje. To se jako teško dokaže i kad nekog ubiju od batina, a kamoli lažna prijava.

Evo kako se to obično završi. I ovde je pitanje da li su stvarno napadnuti ili je ovaj samo bi bezobrazan. Zato se treba zalagati za kamere na policajcima.

Poslednja izmena:
Neregistrovan auto da je bio gde i treba u garazi do udesa ne bi doslo, znaci cim je on izasao iz garaze i krocio na put on je vec napravio prekrsaj tako da cak i kad bi vozio besprekorno on je prekrsio zakon.
A i cisto sumnjam da ce doci do bilo kakvog sudskog epiloga jer neznam kako on moze braniti voznju sa neregistrovanim automobilom na sudu?

Nazad
Vrh