Mihajlo jovičić
Član
U Banatu sve vrca od života, koliko sam primetio.Vide se pusta sela to meni nije normalan zivot jer zivih nema,mozda samo kad dodju iz EU na godisnji? No,to nije moje pitanje nego ko je izabrao predsednika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Banatu sve vrca od života, koliko sam primetio.Vide se pusta sela to meni nije normalan zivot jer zivih nema,mozda samo kad dodju iz EU na godisnji? No,to nije moje pitanje nego ko je izabrao predsednika?
Da,silovanje naroda informacijama i dezinformacijama. Nego me zacudi da je Simion imao dosta vise glasova u proslom krugu a sad gubi?Volja naroda , ali jako tijesna , sto znaci da je narod podijeljen , ili sto sam primijetio , kao i mi ovde , zbunjen i izdriblan informacijama i osjecajima.
Zato su i ponisteni zbog razotkrivenog Rusko Kineskog hibridnog uplitanja .Da,silovanje naroda informacijama i dezinformacijama. Nego me zacudi da je Simion imao dosta vise glasova u proslom krugu a sad gubi?
Necija volja mora biti,nece valjda biti narodna?Поништавај и понављај док не буде по вољи Брисела.
Samo vi nemojte o bilo čemu. Pokrijte se ušima i ćutite.Поништавај и понављај док не буде по вољи Брисела.
Sto tako uvredljivo ? Onda nema diskusije , ajde da rokcemo i kokodacemo ?Samo vi nemojte o bilo čemu. Pokrijte se ušima i ćutite.
Tebe izostavljam iz ovoga, izvini. Ali stvarno više ne mogu da slušam ovakve priče. Izvini još jednom.Sto tako uvredljivo ? Onda nema diskusije , ajde da rokcemo i kokodacemo ?
Slabo si ti bio po Rumuniji izgleda.Pobedila je ona opcija koja im je dala kakav-takav normalan život. Udjes iz Banata u Rumuniju, vidi se razlika.
Није српски ћутати, поготово не аутошовинистима какав си ти.Samo vi nemojte o bilo čemu. Pokrijte se ušima i ćutite.
E to je bitna stvar , koju si pomenuo. Onaj koji proglasava pobjedu , a nema vise glasova u prebrojavanju , priziva proteste i nemire u svom narodu i nije mu bitna volja naroda nego pobjeda po cijenu problema u drzavi. Nije to samo kod njih nego i ovde ,znaju oni ko je pobijedio , nemogu biti obojica , nego onaj koji je izgubio sluzi se nepostenim i opasnim potezima umjesto da cestita pobjedniku.@Mihajlo jovičić - Kako znas ko je pobedio kada su oboje proglasili pobedu ?
![]()
Totalni haos u Rumuniji: I Dan proglasio pobedu
Prema zvaničnim podacima Rumuske izborne komisije, na osnovu prebrojanih glasova sa 73 odsto biračkih mesta, u drugom krugu predsedničkih izbora, nezavisni.www.telegraf.rs
Ajde da napišem- ko je ono došao na mesto premijera sa dva poslanika, uzela ga Medlin Olbrajt i na Američkim tenkovima dovela na vlast. Legalno izabrani predsednik smenjen, podpredsednik nije došao na njegovo mesto itd. A tek izjave Srebrenica genocid, Mladić i Karadžić u Hag itd.Није српски ћутати, поготово не аутошовинистима какав си ти.
Ако имаш шта паметно напиши то, нико ти не брани.
Brisel nema kapaciteta ? Pa ako je taj Brisel tebe ubedio da primis fajzera i to tri puta veruj da su im tek izbori lak zadatakSve su to g....a ,svi politicari ,cast izuzecima , ali Brisel nema taj kapacitet zbog vise transparentnosti , demokratije , promjenjljivosti lidera , u krajnjem slucaju to je vise "amorfna" zajednica , za razliku od npr Rusije ili Kine gdje je jasna piramida i hijararhija zadnjih 30ak godina , zato su oni neuporedljivo jaci u organizovanju ovakvih stvari o kojima govorimo . Sve je logicno , jedino ako necemo nepristrasno da gledamo .
Znas kad su snimali onu seriju o Rumunima na NS jos u vrijeme sssr-a , doveli glumca iz rumunije koji kad je prolazio kraj mesnice stao i gledao kao nasi kad su otisli i gledali u njemackoj one sto se skidaju u striptiz barovimaSlabo si ti bio po Rumuniji izgleda.
Znaš kad su došli iz nekih pasivnih krajeva dva druga da studiraju u TM pa gleda jedan oko sebe i kaže drugom "ja se u Rumuniju više ne vraćam".
Letos kad sam ušao u Petrošane pomislio sam da sam zaglavljen u nekom filmu iz SSSR-a tamo 60 tih.
Pa ajde logikom : u eu znamo sta se desavalo u Fr,Njemackoj , .... UK ,... izbori na noz , desni , srednji , jedni za ovo ,drugi za ono ... Moze li se to porediti sa monolitnom hijerarhijom u Ru i Kini?Brisel nema kapaciteta ? Pa ako je taj Brisel tebe ubedio da primis fajzera i to tri puta veruj da su im tek izbori lak zadatak![]()
Ne bih rekao da su pusta sela u Rumuniji, čak šta više u zadnje vreme baš su iznapredovala sela kad se ide iz Vršca prema Tm a i dalje od Tm prema mađarskoj.Vide se pusta sela to meni nije normalan zivot jer zivih nema,mozda samo kad dodju iz EU na godisnji? No,to nije moje pitanje, nego ko je izabrao predsednika?