Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće i to, za jedno 30-50 godina...Ništa to ne bi rešilo ,opet bi svako gledao ono što se njemu sviđa da čuje i vidi. Rešenje je u JEDNOM programu koji će da krpi po svima istom merom.
Za mene kasno jbg.Biće i to, za jedno 30-50 godina...
Da li to pravdas narod ? Vidis ja ne gledam tako . Nekada sam i ja opravdao ali vise ne moze . To sto je neko plitkog ili pokvarenog uma nije opravdanje i ne grupisi vise te ljude sa narodom .Nista ovde ne rjesava ni smjena AV ,ni Dodika ,narod je izjeban u zdrav mozak i dal namjerno dal slucajno , zbunjen raznoraznim informacijama i situacijama . Svi redom , i sebe ubrajam pa nadalje , jer nista nije crno bijelo pa ni eurokrem. Treba neki zesci reset.
Vec vidjeno , devedesetih su imali plakate sa "balakanskim mesarom" neki prevodili i "balkanski kasapin" a i u novinama ga tako zvali. Doticni ih je tuzio na njihovom sudu i izgubio.
Ko se ubacio i koji je to drugi tok??Mislio sam na sve ,zato kazem narod. Nema dobrih i losih ,crno i bijelo. U sadasnje vrijeme sve bitne stvari se zakomplikuju dok si reko keks ,jer je podloga ,baza ,nekriticna ,ogranicena i sebicna.
Evo npr ovi studentski protesti . Taman kad su krenuli pravim putem ubaci se proruski hibridni lobi plus crkva i sve krene nekim drugim tokom . Pretvori se jedan pravedan bunt u litiju i prorusku propagandu. Pisi propalo i to.
Volja naroda , ali jako tijesna , sto znaci da je narod podijeljen , ili sto sam primijetio , kao i mi ovde , zbunjen i izdriblan informacijama i osjecajima.Po vama sta je sad pobedilo u Rumuniji,demokratija,volja naroda,rusi,ameri?
U Banatu sve vrca od života, koliko sam primetio.Vide se pusta sela to meni nije normalan zivot jer zivih nema,mozda samo kad dodju iz EU na godisnji? No,to nije moje pitanje nego ko je izabrao predsednika?