Па кад нас воле што нас не признају као националну мањину. Да можемо да се зовемо Срби у словенији.Nije mi jasna tolika netrpeljivist, bio sam gost u Skofija Loki 14 dana kad mi je bilo dosadno obisao sam peske koliko sam mogao, tamo su objekti farme bukvalno na ulici odnosno do ulice pa vidim ljudi rade oko krava lepo se javim na srpskom ljubazno odgovore predstsvim se odakle sam pa ja mislim da nas slovenci i najvise volu i postuju od svih naroda i narodnosti, na moju molbu da li mogu da pogledam stado i popricam o farmi tek onda se oduseve jer si njihov kolega trude se na nasem jeziku objsne koliko mogu. Nova Gorica fantasticna tamo bi mogao ziveti klima mi odgovara i ljudi su tamo i dalje Jugosloveni, ljudi su upitni postujes njihove zakone i pravila i to je to. Zasto prebirati po proslosti i siriti mrznju
А толико су нас волели да нису хтели да Србима издају исправе него су били невидљиви годинама...
_--------------------------------------
Немам ама баш никакве нептрпељивости према словенцима... људи су исти и тамо и овде... можда тамо има мање лоших јер се више поштују закони...
Да сам млађи ладно би отишао да будем тамо роб... јбг. роб си свуда али барем је "платоу бољеје"
Да сам много млађи отишао бих у русију да живим.
Гледано из садашње перспективе. Пре појаве ове педерастије у обзир је био само запад. Али и тада сам био престар за нове почетке.
-------------------------------
Лако је сада да се волимо и лижемо кад су карте све одигране...
Оно што ме и радује и не радује је овај турбо фолк који је упао под кожу и рватим и словенцима....јужна пруга гура за њу нема граница... а са собом носи заглупљивање и простаклук... Не могу побећи од пљескавице и сендвича...
Poslednja izmena: