Изузетно ценим оно што пишеш јер пишеш из срца и доста одмерено.тине јасам србин староседеоц у мом месту стварно немам никог од родбине ни пријатеља у словенији не познајем ниједног словенца реално незнам ни какви сте људи вероватно има и добрих и лоших ко и свугде ал не познајем васмени су много важнијирецимо словаци јер живимо скупа већ250 година Неможе нико порећи да сте ви били индустријски напреднији и пре бивше државе ако ћемо и образованији али да сте имали и користи и од краљевине а исто и од комунистичке југе имали сте А што се тиче сандука то ти је звучало глупо ја колико сећам хитлер је словенце исељаво у Србију чак и оног вашег првог председника кучана па вас србадија прими и нарани а не да вас пусти да помрете гладни а и винам поштено узвратисте
Али опет кажем нису нама криви Словенци... Они су само подгузне муве великих и да смо ми били у таквој ситуацији да нам направе све Србе у једној држави и ми би били исто тако... донекле јер смо веома специфични.
Елем, ми сами и поред оволике стране и домаће отимачине и пљачке и даље преживљавамо и и даље има шта да се пљачка.
Ми само смо себи криви и ми сами треба да се организујемо да би боље живели. А сви су против нас и ми им помажемо... Вероватно смо на правој страни кад је тако а то и историја увек потврди.