Mihajlo jovičić
Član
Što pre to boljeНије само тамо већ у целој држави. Него, да пожуримо у европску унију...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što pre to boljeНије само тамо већ у целој држави. Него, да пожуримо у европску унију...
Studenti su ostvarili da u EU - Hrvatska dobiju doček gradonačelnika, večeru i prenoćište a u Inđiji su ih ostavili u januaru kao napuštene pse da prenoće na livadi. Slika i prilika vas srpskih patriota.И која права мислиш да ћеш остварити тамо као припадник српског народа, кад ово једна пуноправна чланица може да ради мањини. Или ћеш да постанеш грађанин света?
Za neke kojima je porodica svetinja mnogo često imate potrebu da uvlačite tuđe porodice u raspravu, pogotovo kad nemate argumenata. Studenti u Hrvatskoj nisu manjina nego strani državljani u prolazu i nemaju veze sa odnosima u istoj.А који је твој изговор, мислим којој групи народа припадаш?
Живе дочекују а те исте припаднике мањине само мртве исељавају преко ноћи.
Некад ствано треба да напишеш на папир концепт онога што би написао јавно. Можда се и посаветовао са неким у кући ако исто тако мислите.
Nije fino ukucane pominjati ako ne mislis isto kao sagovornik.А који је твој изговор, мислим којој групи народа припадаш?
Живе дочекују а те исте припаднике мањине само мртве исељавају преко ноћи.
Некад ствано треба да напишеш на папир концепт онога што би написао јавно. Можда се и посаветовао са неким у кући ако исто тако мислите.
Kako su pričali Rimljani- teško pobeđenima, a papagaj majmunu kad su ih izbacili iz aviona- što se k....s kad neznas da letis.Nije nikakvo preselenje Srpskih grobova.Sa njihove tacke gledista , jer radi se o njihovoj drzavi i zakonima.Radi se o zabrani spomenika koji velicaju pobunjenike na neprijateljskoj strani u ratu . Tako oni to vide . Sad ,problem je sto su oni pobijedili u tom ratu , da su Srbi ,zakoni bi bili drugaciji. Poredjenje npr u Srbiji , bukvalno doskoro su bili zabranjeni spomenici cetnicima , a radi se cak o pripadnicima istog naroda.
Da je sve to bezvezarija ,jeste ,kao i mnoge druge stvari.
Ima još jedno.To je jedino zanimanje za koje ti ne treba lekarski pregled...
Sa drugima bi mi lako ali kako sa vama?Па да се посаветује, нисам ништа ружно написао. Ако јесам нешто непристојно написао и звучало претеће, трк код модератора. Али, скоро сви ви остали господо у данашњим препискама сте користили придеве и заменице за друге чланове и обратно.
Немојте да се хватате за једног кад код код других немате шансе а има материјала са летовање у предсезони.
Није ни лепо омаложавати друге, па макар били и припадници твог народа, ако други виде писање о свом народу шта ће тек помислити шта мислите о другима.
Зато лепо на папирић концепт, разрада, анализа и закључак па онда на тастаруру.
https://x.com/sofi2022_2023/status/1916857719148995064 probaj da otvoriš.А подела, ај да чујемо који смо то ми?
Који вам је мој? Шта се ложите на провокације? 'Ајд сад и ја да почнем да провоцирам и једне и друге па да затрпамо форум вашим реакцијама. Превазиђите!А подела, ај да чујемо који смо то ми?
U vezi 1.maja. Isto nas apsurd. Dok se 1.maj ,bar u vecini Evrope ,obiljezava tako sto radnici i narod organizuju proteste ,a bar sad i ovde ima razloga , inflacija i divljanje cijena , pomaganje stranih komanija drzavnim parama , obespravljen poljoprivrednik, un8stavanje prirode,... ovde kod nas se prvi maj obiljezava przenjem smrdljivih cevapa na dimu.Овде ко брзо вози је већ у шеми преко партије, кума, другара или има пара да плати или подметне неког ко има дозволу.
Зато је пирамида стабилнија од оне у Египту.
_--_--_--_-------_---_-------------
Што се тиче пољопривредника бико би добро да си само пољопривредник. Него мораш да знаш и око механике и ботанике и браварије и електрике и пнеуматике и хидраулике... И да будеш метеоролог....
Него јел честитао неко празник рада или се на нас робове не односи тај празник?
Па кад нас воле што нас не признају као националну мањину. Да можемо да се зовемо Срби у словенији.Nije mi jasna tolika netrpeljivist, bio sam gost u Skofija Loki 14 dana kad mi je bilo dosadno obisao sam peske koliko sam mogao, tamo su objekti farme bukvalno na ulici odnosno do ulice pa vidim ljudi rade oko krava lepo se javim na srpskom ljubazno odgovore predstsvim se odakle sam pa ja mislim da nas slovenci i najvise volu i postuju od svih naroda i narodnosti, na moju molbu da li mogu da pogledam stado i popricam o farmi tek onda se oduseve jer si njihov kolega trude se na nasem jeziku objsne koliko mogu. Nova Gorica fantasticna tamo bi mogao ziveti klima mi odgovara i ljudi su tamo i dalje Jugosloveni, ljudi su upitni postujes njihove zakone i pravila i to je to. Zasto prebirati po proslosti i siriti mrznju