Chat 17

Hvala komsija na pojasnjenju 👍
I kapiram posto se razumes da si eon narucio preko interneta i stiglo ti brzom postom 🤔 . Ili si ipak isao u neku poslovnicu ?
Na neki broj na kojem ima sada neki popust ako preko njega narucis. Al ja cu ubrzo preci na premijum paket pa mi to nista i ne znaci ali nekom ne treba vise od ovog i onda izadje jeftino. Ako hoces saljem ti u pp. br.mobilnog.

Kad se raskida ugovor u MTS zar nisi duzan da isplatis preostalu kolicinu novca do kada bi trajao ugovor?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nemam šta da razmišljam, 35 godina živimo tu njihovu mudrost. Kako idu procesi u društvu i sam ću biti seda budala za neku godinu. Čast izuzecima.

Poslednja izmena:
Sve isto kao i kod mene, meni nagruvali 6800 din. Bio sam pre neki dan uložio žalbu i sada čekam. A gužve neviđene.
Ulozio sam i ja zalbu i odbijena kao neosnovana jer su kao proverom utvrdili da je aktiviran paket

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
9c4ec3ede84b9b386b26745e2bdb5e85.jpg

Predsednik Vucic gostovao na Informer Tv u moru nebitnih informacija koje je ispricao jedna veoma vazna je da njegova knjiga o obojenoj revoluciji bice u nekim delovima sveta veoma citana i imati udzbenicki karakter i veruje da ce promocija biti u septembru ili oktobru, takodje je rekao da misli da ce mnogo da zaradi i da ce dati na KIM , deci, crkvama.

Slušali smo o mudrosti sedih glava a u stvarnosti što stariji to veća budala.
Uopšte ti ovo nije na mestu.Uništeni su sistemi vrednosti,porodice,nacije.Samo pogledajte koliko je vas mlade obuzeo zapadni sistem vrednosti.To je zlo koje linijski uništava sve ostalo.Bez pametnih telefona ni u WC.Muškarci su počeli da se depiliraju a žene da piju.To nisu zasluge sedih glava.Toga u naše vreme nije bilo.Evo vam sada pa pokušajte na izborima promenuti da vama paše.E da su mi one godine a ova pamet-stara poslovica.

Ako je tako govori samo za sebe,nemoj generalizovati.I mojoj generaciji je uništen život jer je jedan deo bio učesnik tih dešavanja,ima i koji su bili ranjeni i poginuli.Posle toga smo trpeli posledice toga a bili smo u najboljim godinama.Dačić,Vučić....nisu tada bili sedih glava.Svaka generacija nosi svoje breme.

sijeda glava je šešelj koliko i đinđić....nije do glave već onog što je u njoj
Doticnog Djindjica sada svi slavimo i poštujemo,ali to neznaci da je on bio bolji od ovih.
Zaboravili smo da je i on iz susedne Bosne i da nema dodirnih tacaka sa Srbijom osim sto se kod nas skolovao , a doktorirao u Nemackoj po starom Srpskom obicaju!
Sto bi sad seljacki rekli "skolovani Švapski filozof"
No,iver nepada daleko od klade-stara narodna!
Zena mu je sve iskoristila posle njegovog smaknuca.Ona je jedna od osoba koje trenutno vladaju!
Nevidim veliku razliku izmedju Šešelja i njega?Osim sto je vojvoda dokazao da je glup.

Nazad
Vrh