Chat 17

А, на другом си колосеку. Под "модеран" сврставам млађу генерацију (35-). Не могу да верујем како то слабо наскаче. Просто невероватно колико их мало п.... занима! То бре неће ни да разговара на ту тему са искунијима да може човек да их опасуљи (или бар да схватим у чему је проблем). Тако приозилази да ни та генерација женских не зна шта је право је.... И кад ти допадне нека таква, просто је забезекнута шта јој се дешава. Туга.
Najvaznija je taktika lisice . Ne vata kokosi blizu brloga.

Ко год да је чекао и дочекивао или поздрављао матуранте који су данас ишли од Београда до Инђије (још увек нису стигли) ја му се захваљујем.
Нека му Бог врати стоструко.
Сутра ујутра настављају ка Новом Саду.

Najvaznija je taktika lisice . Ne vata kokosi blizu brloga.
Обично ко оде да лови у туђи атар свој атар остави незаштићен па дође други лови...
Углавном има посла ко хоће да ради... :)

Зато Срби пишу седмицу са цртом.

Ко год да је чекао и дочекивао или поздрављао матуранте који су данас ишли од Београда до Инђије (још увек нису стигли) ја му се захваљујем.
Нека му Бог врати стоструко.
Сутра ујутра настављају ка Новом Саду.
Meni ne mora da pomaže, nek pomogne toj deci

Valjda im nesto ne odgovara, otkud znam, ja konkretno zbog cene i zato sto su mi uvalili od nove godine da placam neki paket HBO+ za koji tvrde da smo ga mi aktivirali a nismo i to sve nagruvali na 6300 din
To ti otključaju za NG i ako ga ne odjaviš oni ga guraju kao da je aktivan.Možeš da odjaviš za sl,mesec,tekući moraš da platiš.
I ja tri boxa otkazujem samo da istekne ugovor.

Ne moras nista da diras, radi eon na Wfi ruter mts-ov.
Super valjda sam skapirao . Na eon uredjaju ukucam sifru mog interneta i on je prikacen .
Ja nemam ugovor sa totalom vec par godina . Zvali smarali da se potpisuje ali smo zapretili da ako jos jednom zovnu da zavrsavamo sa njima .
Sta si morao da vratis od uredjaja ? Koliko se secam antena je nasa .

Zvao si mts? Vracam resiver njima?
Nema sta da zoves, sve pokupis i odneses u naj blizu poslovnicu i BACIŠ im preko šaltera! Pozoves se na ovaj clan sto si procitao i sve ostalo, nemoj potpisivati nista.
Super valjda sam skapirao . Na eon uredjaju ukucam sifru mog interneta i on je prikacen .
Ja nemam ugovor sa totalom vec par godina . Zvali smarali da se potpisuje ali smo zapretili da ako jos jednom zovnu da zavrsavamo sa njima .
Sta si morao da vratis od uredjaja ? Koliko se secam antena je nasa .
Da antena ostaje i kabal, sve preko 10m smo doplacivali.

Meni je otkljuvan wfi. pa nisam to imao. Ostalo je lako skroz, ides kroz meni i sve uradis kako ti prikazuje,ubacujes mail, br.tel. sifra koja ti stize u mailu itd.
Ako hoces drugi tv. čekas sledeci dan da ti prodje ugovor i registrujes se na njihovom sajtu i onda sifra iz maila u smart tv i podesavanje tv-a. I gledas 2 tv-a 😉

Hvala komsija na pojasnjenju 👍
I kapiram posto se razumes da si eon narucio preko interneta i stiglo ti brzom postom 🤔 . Ili si ipak isao u neku poslovnicu ?

Nazad
Vrh