Mihajlo jovičić
Član
A šta očekivati od bradatih **greška?Ono Vučić poslao Porfirija kod Putina da ga umilosti te da Tzar smiri studente
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta očekivati od bradatih **greška?Ono Vučić poslao Porfirija kod Putina da ga umilosti te da Tzar smiri studente
Легални поглавар у затвору, илегални на фронту (броји почивше). Ко да га прими?Oce li otici i u Ukrajinu ,bilo bi posteno?
Kako ovaj ne broji pocivse kad ih je vise?Легални поглавар у затвору, илегални на фронту (броји почивше). Ко да га прими?
Ma cuti nije to nista, letos je malo falilo da mi zabode hemijsku u oko.Јбт шта ће бити ако ти којим случајем буде жена, кад сад се дури и диже нос? Мислим да си, га угасио, да ће и овај форум, као и вибер бити забрањен!![]()
U svetu je teška papazjaniao oko načina komunikacije, ali realno sistem koji najbolje napreduje jeste Telegram. Vrlo verovatno će za nekoliko godina biti samostalan sistem, gde će korisnici moći da odrade većinu aktivnosti, a ne samo da se dopisuju.Ne možeš ne koristiti Viber u Srbiji ako ne želiš razna ograničenja. Ja imam i Telegram, WhatsApp pored Vibera. Masa mojih kontakata ima samo Viber. Kako da im pošaljem neki fajl na brzinu ako nemam Viber. U svetu je druga priča.
Zemlje gde se Viber se najviše koristi:
Srbija
Bosna i Hercegovina
Makedonija (Severna Makedonija)
Belorusija
Ukrajina (mada WhatsApp postaje sve popularniji)
Bugarska (do izvesne mere)
Viber je posebno popularan na Balkanu jer je bio među prvim aplikacijama za besplatno dopisivanje u tom regionu i nudio je lokalizaciju (prevod na srpski, makedonski itd.) još od ranih dana.
WhatsApp se najviše koristi u:
Zapadna Evropa (npr. Nemačka, Španija, Italija, Holandija)
Latinska Amerika (Brazil, Argentina, Meksiko itd.)
Indija (ogroman broj korisnika)
Afrika (posebno u Nigeriji, Južnoj Africi, Keniji)
Bliski Istok (UAE, Saudijska Arabija itd.)
Jugoistočna Azija (Malezija, Indonezija itd.)
U globalu, WhatsApp je daleko najkorišćenija aplikacija za dopisivanje u svetu, dok je Viber zadržao popularnost samo u nekoliko specifičnih regiona.
Шта не мењај, мењај државу и лични опис та ако посумња било шта, очас посла ће му намазати кашику мишомором.Ne menjaj tu. Luda, ali te sigurno voli..![]()
Kako da pobrka? Svaki moderan muskarac zna da nemoze to opsluzi pa mu je vibra... dobar drugarSamo da ne pobrka viber i vibra...
Како бре не може? Дал' си при свести?zna da nemoze to opsluzi
Nije ona kriva, duga i komplikovana prica.Шта не мењај, мењај државу и лични опис та ако посумња било шта, очас посла ће му намазати кашику мишомором.![]()