Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam i te kako svestan a isto tako vidim na čijoj si strani-naravno iz tvog pisanja.Zato smo tu gde jesmo.Ма јок бре. Само гледам како се може извући економска корист из било које ситуације. А знаш одакле ми то? Из времена рата у БиХ када су организовали на западу викенд туристе да пуцају на Србе (а ови за то давали дебеле паре).
Дозови се свести и не брзај.
Е сад ако би кренуо да ти објашњавам ти би се нервирао а ако се нервираш тераш pH у кисело а то узрокује хормонски дисбаланс што доводи до отворених врата за разне болести. Елем, ако можеш да видиш, тренутно сам на твојој страни.Ja sam i te kako svestan a isto tako vidim na čijoj si strani-naravno iz tvog pisanja.Zato smo tu gde jesmo.
Plus promaja.Sedenje na ladnom betonu je najgore.
što bi nas istjerali...pa bićemo šeiciIspravio sam u momentu kad sam prepoznao . Mislio prvo da je karta Srbije plus nesto pa me zanimalo , ko sto sam i rekao . Nema potrebe da pravis teoriju vuxd . I mani se toga sto sam pomenuo nekad o bacanju smeca ,to stoji i to je za mene prva definicjja stanja drustva , prirucnik za pocetnike defektologije nekog drustva ( ne koristim pojam nacije ,to je vjestacki izmisljen pojam) . Kolko smeca pored puta i u rijekama ,toliki je poremecaj drustva.
Vidim da si dodao. Skoro si pominjao da cu doci kod tebe traktorom istjeran od mudzahedina ,sad kazes da ce nas istjetati zbog nafte ... Ostaje dq vidimo sta ce biti
Moje zdravlje je svakako narušeno tako da nemaš potrebe da budeš na mojoj strani ako ne želiš.Е сад ако би кренуо да ти објашњавам ти би се нервирао а ако се нервираш тераш pH у кисело а то узрокује хормонски дисбаланс што доводи до отворених врата за разне болести. Елем, ако можеш да видиш, тренутно сам на твојој страни.
Их, камо лепе среће да се то односи само на влас'.Ovu vlast mogu da vole samo budale i lopovi.
Vidim da si dodao. Skoro si pominjao da cu doci kod tebe traktorom istjeran od mudzahedina ,sad kazes da ce nas istjetati zbog nafte ... Ostaje dq vidimo sta ce biti