Chat 17

Ма јок бре. Само гледам како се може извући економска корист из било које ситуације. А знаш одакле ми то? Из времена рата у БиХ када су организовали на западу викенд туристе да пуцају на Србе (а ови за то давали дебеле паре).

Дозови се свести и не брзај.
Ja sam i te kako svestan a isto tako vidim na čijoj si strani-naravno iz tvog pisanja.Zato smo tu gde jesmo.

80 ih je krenulo,jel moze neko da izgugla podatak koliko ih je stiglo iz prve postave?
Ja nemogu da nadjem

Ja sam i te kako svestan a isto tako vidim na čijoj si strani-naravno iz tvog pisanja.Zato smo tu gde jesmo.
Е сад ако би кренуо да ти објашњавам ти би се нервирао а ако се нервираш тераш pH у кисело а то узрокује хормонски дисбаланс што доводи до отворених врата за разне болести. Елем, ако можеш да видиш, тренутно сам на твојој страни.

Ти си Момо наиван ко француска собарица... Што би се рекло...

Нема Предаје Застава

Ја бих знао да нацртам Републику Српску па макар правио "грешке" на рачун оних што ти не бацају ђубре а ти не можеш да препознаш Свето Косово и Метохију...

Данас гледам на интернетима како један каже да испод Бања Луке и тих СрБских делова у рвацкој леже огромне залихе нафте највеће у свету.
Ако је та теорија завере тачна ето тебе како носиш заставу Нема Предаје али са границама Републике Српске.... И још једне колоне на тракторима... што искрено не бих волео да се деси...

Poslednja izmena:
Ispravio sam u momentu kad sam prepoznao . Mislio prvo da je karta Srbije plus nesto pa me zanimalo , ko sto sam i rekao . Nema potrebe da pravis teoriju vuxd . I mani se toga sto sam pomenuo nekad o bacanju smeca ,to stoji i to je za mene prva definicjja stanja drustva , prirucnik za pocetnike defektologije nekog drustva ( ne koristim pojam nacije ,to je vjestacki izmisljen pojam) . Kolko smeca pored puta i u rijekama ,toliki je poremecaj drustva.

Vidim da si dodao. Skoro si pominjao da cu doci kod tebe traktorom istjeran od mudzahedina ,sad kazes da ce nas istjetati zbog nafte ... Ostaje dq vidimo sta ce biti

Poslednja izmena:
Ispravio sam u momentu kad sam prepoznao . Mislio prvo da je karta Srbije plus nesto pa me zanimalo , ko sto sam i rekao . Nema potrebe da pravis teoriju vuxd . I mani se toga sto sam pomenuo nekad o bacanju smeca ,to stoji i to je za mene prva definicjja stanja drustva , prirucnik za pocetnike defektologije nekog drustva ( ne koristim pojam nacije ,to je vjestacki izmisljen pojam) . Kolko smeca pored puta i u rijekama ,toliki je poremecaj drustva.

Vidim da si dodao. Skoro si pominjao da cu doci kod tebe traktorom istjeran od mudzahedina ,sad kazes da ce nas istjetati zbog nafte ... Ostaje dq vidimo sta ce biti
što bi nas istjerali...pa bićemo šeici

Е сад ако би кренуо да ти објашњавам ти би се нервирао а ако се нервираш тераш pH у кисело а то узрокује хормонски дисбаланс што доводи до отворених врата за разне болести. Елем, ако можеш да видиш, тренутно сам на твојој страни.
Moje zdravlje je svakako narušeno tako da nemaš potrebe da budeš na mojoj strani ako ne želiš.

Ovu vlast mogu da vole samo budale i lopovi.
Prvi jadni ne vide, mozak im nema kapacitet da dobaci dalje od toga da se najedu, drugi jer im ova kriminalno koruptivna sekta savršeno odgovara za nečasne radnje, lagodan život i bogaćenje.
Neko napisa u temi SPORT kako će dva KK pojesti 12M evra naše dece na evroligu. To jeste strašno, ali opet, to je manje od onoga koliko je koštao najveličanstveniji i najveći skup od svih skupova ikada u Srbiji, još od Mađarske bune!

Је л' може неко да ми објасни какав је ово амблем? Да ова силуета у венцу није случајно у облику Босне и Херцеговине у СФРЈ границама?

ba_ohr.gif

Ево шта ће бити... и још белог мермера... а Бога ми и црног...

Само да покупе смеће и вратиће се...

https://www.facebook.com/facebook/videos/после косе црте додате број рилса

Nazad
Vrh