Chat 17

Na zalost, mnoge razocarao...
a29fa9a831e63465b742ffafe7293b74.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Neke stvari mnogi ne znaju, pogotovo klinci.
Meni nije smetao, njegove neke pesme cak volim tj, voleo sam...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Када сам био на одслужењу војног рока, нико га није волео од официра и подофицира који су имало прошли кроз рат у бившој сфрј. Било занимљивих прича, ни једна њему на част.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Лично мислим да свако има досије и компромитући материјал. Нема их на видику.
Нешто гледам снимке од јуче и шта се може анализирати. Људи, око 55-60 година, пред пензију што би се рекло, рекао бих барем 50+ % масе. Боје се за пензију односно да остану без исте.
Е сад оно што сви овде пишемо у разним темама, колико има гладних и жедних у србији, дошли да се наједу један дан. То је поражавајуће.

Ne bi se slozio da u Srbiji ima gladnih i zednih. Pre bi rekao da ima uplasenih, ucenjenih, neobavestenih i zavedenih.

Не би се сложио са тим. Јуче нису били сендвичи на менију, већ виршле,кобасице и пљескавице. Наливали се са пивом и соковима као да сутра не постоји. То не ради сит.

Када сам био на одслужењу војног рока, нико га није волео од официра и подофицира који су имало прошли кроз рат у бившој сфрј. Било занимљивих прича, ни једна њему на част.

Ma lik je ljiga, njegova "muzika" dno. A udara (ko i Neandrej) na najprimitivniji oblik NACI onalizna. Fuj bio oduvek, sada samo ušao u brlog javno.

Не би се сложио са тим. Јуче нису били сендвичи на менију, већ виршле,кобасице и пљескавице. Наливали се са пивом и соковима као да сутра не постоји. То не ради сит.

To je odlika građana kada je nešto besplatno.Naravno da je bilo i sirotinje koja je gladna iz ko zna kojeg razloga.

Nazad
Vrh