emigrant
Član
Meni se više sviđa ONO 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ni blizu Tomsona, Baja je seljacka dibidus varijanta ono prostacki, tomson je za baju institucija sto se tice muzike. Al su posrali beogradjane doveo im vola iz bosne da m rice zajedno sa bajom u centru beogradaŠto se tiče Baje to vam je isto sranje kao i Tompson.
Hvataju budale na foru.
Исто као и код нас за 2 папка. Опозицији је и након десет година то главни аргумент, а онда се питају зашто су ту гдје јесу.Lapsus je najmanji problem , to se svakom desava i nije ni smijesno ni bitno. Neozbiljno je i nepeoduktivno bilo kome to pominjati pored mnogo vaznijih tema ove tragikomedije.Isto kao i pojam caci ,i slicne fraze . Kod ozbiljne zivotne situacije netreba gubiti energiju na djeciji humor. Samo mojih pet centi sto bi se reklo.
Samo neka vrate sve što su potrošili 12-og,za ćaćilend,traktore-novaca ko pleve.Vec je bio ministar tamo neke 2013-14 godine. Do sad bio savetnik predsednika za poljoprivredu. Sta ga je savetovao mozemo da zamislimo cim je ustolicen, a pre par nedelja bio kod Urosa u emisiju i nagovestio kako je moguce da ovi protesti i manjak prihoda u budzetu uticu na tok isplate subvencija.
U to da nije Brnabićka pod kontrolom Vučića već onih struktura koje su je instalirale u vrh vlasti.U sta suprotno?
U to da nije Brnabićka pod kontrolom Vučića već onih struktura koje su je instalirale u vrh vlasti.
Najbitnije je to ko nam ,,vodi" državu 13 godina ,osobe sa blokiranim transverzalama mozak-jezik i na prvi pogled izgleda smešno ali na žalost nije.Ako je nekome ko je njihov protivnik , npr opozicija , studenti , nezavisni novinari , pa obicni gradjani , najbitnije sta poruciti ,npr danas , citirati njihove lapsuse , fizicki izgled ,privatne traceve i slicne stvari ,onda to nije nista novo .
Pod strukturama koje su je instalirale ne mislim na naše nedojebe već na NALED,EWB,Trilateralu i slVuciceva familija i mafija... nema tu neke strukture, misterije i enigme, krugovi misterioznih ljudi itd... samo kurvi koje lazu i prodaju **greška.. pa se nasli da saradjuju..