Chat 17

Kako nije bitan broj ljudi???Višestruko manji broj pristalica na njegovom skupu mu dodatno oduzima legitimitet.....veći je broj nezadovoljnika koji su skupili hrabrost izaći na ulicu a vjv će i na izborima uraditi isto ...tako da su nezadovoljni brojčano jači od zadovoljnika koji će za njega glasati za 50 E.
Ako se ta razlika sa ulica koja je 3x veća na stranu nezadovoljnika prenese na glasački listić to se ne može izbornim marifetlucima preoblikovati....u stvari može ali to onda vodi u novi 5 oktobar....ovaj put radikalniji.
Ali treba izdrzati do sledecih izbora.

Najviše me boli kad vidim kolege i poznanike a znam da im nije finansijsko stanje toliko loše.I još se slikaju sa dotičnim ćacijima.I znam da nisu bili prinuđeni da idu na miting.

Malo pre gledam, iskoci na instagramu, stoka se valja pijana, nekoliko njih
Da to nije normalan i ugledan svet pomislio bih da su i alkohol delili uz sendvice
Ja mislim da ovo jos svet nije video...
A o govoru zvalonje ne bih trosio vreme, najjace mi onaj jedan od zahteva, "da se institucije vrate narodu, a tu je i rts", a rts u ovom kurvanju i dalje veran njima i opet im lose, znaci ovu decu niko ne bi trebao da spominje...
Juce cujem, dvojica komsija otisli zbog dnevnica, nismo u dobrim odnosima, inace bi ih jutros zvao da vidim kako su prosli i jesu li isplaceni posteno.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Зоран, то ко је у каквом финансијском стању је веома дискутабилно.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Evo šta je u inostranstvu.
715fd34341237a6c93d3046500b0602e.jpg

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Mislim da neće tako skoro ponovo praviti miting. Valjda su skontali da ni dnevnice i ucene više ne pomažu. Sledeći miting još manje ljudi, veći debakl.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Eno i predsednik ide na girice posto posti. Upravo zavrsena konferencija za stampu. Pitanja postavili Alo, Informer, Novosti i Pink. Strasno je koliko taj covek laze i manipulise. Ispred njega desetak novinara, sa strane tri sluzbenika koji stoje mirno kao garda, a na stolu mu hrpa navodnih pisama i pristupnica. Da li je moguce biti toliko miran posle onoliko bacenih para za organizaciju i dovodjenje tih ljudi. Kaze da ima jos rezervi i da moze da dovede jos vise ljudi. Stvarno neznam kako ce to da izvede, a sta treba mi da uradimo da se skloni ovo zlo.

Nazad
Vrh