Chat 17

Zvlonja sta moze drugo, samo da zvace, oteta mu drzava ali sad je zvanicno vracena...
Nece vise biti ne kaznjenih blokada gsp-a itd.
Majmun nije svestan da pravi samo goru podelu i mrznju u narodu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Приступа се као спортској организацији догађаја, ово је био "б" тим, остају првотимци, па омладинци, па сениори, па тек онда трансфери-прелетачи и позајмице из других странки.
Али ситуација на терену је на једног играча, барем 5-10 противничких играча који опструирају игру и судије. А где је још публика...
Е сад, зависи од судија како ће судити, треба следећи дан и изаћи на улицу, па још и ако сретнеш некога да се окрећеш као рингишпил ако неко повиче "ено га", исто важи и за играче.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

a173eed05704252e02bc87f07dc9d9ba.jpg

Objavio sam jedan video sa prikazom gusenice vrbotočca

Kontam da će to malo da razvodnji pisanje o politici, ali šta je tu je.

Приступа се као спортској организацији догађаја, ово је био "б" тим, остају првотимци, па омладинци, па сениори, па тек онда трансфери-прелетачи и позајмице из других странки.
Али ситуација на терену је на једног играча, барем 5-10 противничких играча који опструирају игру и судије. А где је још публика...
Е сад, зависи од судија како ће судити, треба следећи дан и изаћи на улицу, па још и ако сретнеш некога да се окрећеш као рингишпил ако неко повиче "ено га", исто важи и за играче.

Svo vreme on igra sa veteranima,kao i u realnosti njima je bitno da pojedu i popiju

Nije bitan broj ljudi, ipak nas je i sa malim odzivom razbio!Njega niko nemoze skinuti osim ako neode da mirise ljubicice od dole.
On je definitivno najveci manipulator. Po fejsbuku kruzi da od ponedeljka ide osveta.Najebali smo.
Tačno se vidi da si omatoreli panker....ni p od pankera nije ostalo. To p što je ostalo je od pesimiste 🤣

Лично мислим да свако има досије и компромитући материјал. Нема их на видику.
Нешто гледам снимке од јуче и шта се може анализирати. Људи, око 55-60 година, пред пензију што би се рекло, рекао бих барем 50+ % масе. Боје се за пензију односно да остану без исте.
Е сад оно што сви овде пишемо у разним темама, колико има гладних и жедних у србији, дошли да се наједу један дан. То је поражавајуће.

Нови, обарао сам скоро једно стабло и чудо једно оваквих гусеница ларви је било. Око 5 - 7 центиметара, беле боје. Све су кокошке потаманиле кад сам исцепао и оставио неколико дана на отвореном.

Neke stvari mnogi ne znaju, pogotovo klinci.
Meni nije smetao, njegove neke pesme cak volim tj, voleo sam...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Када сам био на одслужењу војног рока, нико га није волео од официра и подофицира који су имало прошли кроз рат у бившој сфрј. Било занимљивих прича, ни једна њему на част.

Лично мислим да свако има досије и компромитући материјал. Нема их на видику.
Нешто гледам снимке од јуче и шта се може анализирати. Људи, око 55-60 година, пред пензију што би се рекло, рекао бих барем 50+ % масе. Боје се за пензију односно да остану без исте.
Е сад оно што сви овде пишемо у разним темама, колико има гладних и жедних у србији, дошли да се наједу један дан. То је поражавајуће.

Ne bi se slozio da u Srbiji ima gladnih i zednih. Pre bi rekao da ima uplasenih, ucenjenih, neobavestenih i zavedenih.

Не би се сложио са тим. Јуче нису били сендвичи на менију, већ виршле,кобасице и пљескавице. Наливали се са пивом и соковима као да сутра не постоји. То не ради сит.

Када сам био на одслужењу војног рока, нико га није волео од официра и подофицира који су имало прошли кроз рат у бившој сфрј. Било занимљивих прича, ни једна њему на част.

Ma lik je ljiga, njegova "muzika" dno. A udara (ko i Neandrej) na najprimitivniji oblik NACI onalizna. Fuj bio oduvek, sada samo ušao u brlog javno.

Nazad
Vrh