Chat 17

Stvarno ne znam kako je onima što su iz mog mesta otišli u svet ali sigurno znam da se ne vraćaju nazad. Osim nogama napred i to ne svi.

Докопао се вирус и до тебе?

Овде код мене у околини је неки вирус био актуелан пре две или три недеље, а данас не чујем од познаника и комшија да се неко жали. Изгледа било нешто, па прошло.

Не знам дали кога интересује овај лик милосавац али он је пример како лелемуди живе на грбачи србског народа Почео је код веље илића радио је обнову јаше томића после поплава наравно паре је потрошио удружио се са урошем лончаром прешо код палме и победили у каћу он добио посо у епс после тога прешли у снс и опет победили он служи да на терену плаћа гласаче тај незна где му је радно место тешки лажов невероватан

Setaci sa Kosova stigli u Beograd gde ih je docekao Predsednik Vucic i srdacno im cestitao na obaranju rekorda u pesacenju, tom prilikom i delegacija Ginisove knjige rekorda im je dodelila i plaketu o obaranju rekorda u novoj kategoriji>> prelazenje velike razdaljine pesice a da na momente postanete nevidljivi<<
Setaci iz Novog Sada nazalost zbog krace deonice nisu uspeli da ponove uspeh setaca sa Kosova.
Naredni poduhvat bi mogao biti studenata koji zele da uce da se biciklovima upute u Strazbur da uruce peticiju svih studenata koji zele da uce Evropskom parlamentu, i taj poduhvat ce verovatno imati podrsku Predsednika Vucica a takodje i predstavnici Ginisa ce pomno pratiti i ovaj pokusaj obaranja rekorda u nepostojecoj kategoriji.

Докопао се вирус и до тебе?

Овде код мене у околини је неки вирус био актуелан пре две или три недеље, а данас не чујем од познаника и комшија да се неко жали. Изгледа било нешто, па прошло.
Do mene i sire okoline.

Oви које знам су то просто прележали, тј. мировали и уз оне уобичајене мере као за грип.

15 marta otkazani vozovi, batinasi traktori zvucni top, mogli su si studenti bar jajcima da omoluju bar ove setace, nekako mi pasivno deluje ostace ova vlast jos dugo
Sve je namesteno od pocetka protesta, studenti biciklisti i pesaci uvek idu u kontra smeru od ovih snsOvaca . Tako i sad, niko ne protestvuje u svom mestu i sprecava buseve sa stokom da odu u begeš!

Nazad
Vrh