Mihajlo jovičić
Član
Stvarno ne znam kako je onima što su iz mog mesta otišli u svet ali sigurno znam da se ne vraćaju nazad. Osim nogama napred i to ne svi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do mene i sire okoline.Докопао се вирус и до тебе?
Овде код мене у околини је неки вирус био актуелан пре две или три недеље, а данас не чујем од познаника и комшија да се неко жали. Изгледа било нешто, па прошло.
Takodje u to vreme su bili katolici,stalno menjaju veru!
Pokusacemo da ispostujemo to mirovanje, ali posao me zabinjava. Jednom godisnje se seje.Oви које знам су то просто прележали, тј. мировали и уз оне уобичајене мере као за грип.
Danas udarna vest, optuznica za neke **greška , dok ministarka ima nanogicu i seta po stanuНишта од оптужнице за пад настрешнице???
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Моја супруга, данас јој се вратио укус,а мирис још није. Два,три дана имала температуру.Ima li obolelih od gripa sa slicnim ili istim sa simptomima corone
Sve je namesteno od pocetka protesta, studenti biciklisti i pesaci uvek idu u kontra smeru od ovih snsOvaca . Tako i sad, niko ne protestvuje u svom mestu i sprecava buseve sa stokom da odu u begeš!15 marta otkazani vozovi, batinasi traktori zvucni top, mogli su si studenti bar jajcima da omoluju bar ove setace, nekako mi pasivno deluje ostace ova vlast jos dugo