MONTOYA
Član
Ako ćemo po dosadasnjoj praksi 5xvise nego što imaAjmo jedno slobodno predviđanje koliko se se ćacija skupiti u bg? Tj. Kojim ce brojevima se špekulisati? Ja tipujem na milion i po...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ćemo po dosadasnjoj praksi 5xvise nego što imaAjmo jedno slobodno predviđanje koliko se se ćacija skupiti u bg? Tj. Kojim ce brojevima se špekulisati? Ja tipujem na milion i po...
Boze svasta , ta sve ce to izbrojati tackasti softver inzenjera DJV, ta barem oni imaju savremenu tehnologiju, jos ako im sa dronovima pripomogne proka pronalazac, onda ce se ceo broj znati do ponoci.A ko će brojati![]()
Čega?Kraj...
onaj osjećaj da se nikad ne ujedinimo sve dok su ovakvi na vlastiKoji osjecaj preovladava kod vas kad ovo gledate?
Odlicna konstatacija . Meni zalost i sramota.onaj osjećaj da se nikad ne ujedinimo sve dok su ovakvi na vlasti
Narod ce otici kada ga puste. Da su mogli slobodno da se krecu bar 10000 bi otislo do Marakane na derbi.Ево сад на тренутак се видело да се народ креће, одлази. Ко ту слуша. Видим скоро па безизлазну ситуацију, ко ће сутра доћи и одакле. А парице се троше...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Cacija..
Složio ga Savo ko metar drva, izvršio građansko hapšenje.Neko napao zesce Savu Manojlovica? Lici na kristalnu noc