Chat 17

Ne bih da mračim ali mi treba da shvatimo nismo u stanju da napravimo normalnu državu i da je ovo naš maksimum. To nam je što nam je. Svaki čovek koji ima priliku da ode preko ne treba da razmišlja ni sekunde jer ovde nikad bolje biti neće.
To je priviđenje....jer vlast želi da nas ubedi u to...
i ide joj od ruke jer su sve obesmislili...
Jednom malom delu ljudi cveta u ovakvom sitemu...žive holivudski život
A ostali...neki su svesni svoje pozicije a neki misle da se drze jos dobro....
dok ne dođu na red...
Uglavno što rekao predsenik...nema predaje...ovu decu moramo do kraja podrzati i pomoći

To je priviđenje....jer vlast želi da nas ubedi u to...
i ide joj od ruke jer su sve obesmislili...
Jednom malom delu ljudi cveta u ovakvom sitemu...žive holivudski život
A ostali...neki su svesni svoje pozicije a neki misle da se drze jos dobro....
dok ne dođu na red...
Uglavno što rekao predsenik...nema predaje...ovu decu moramo do kraja podrzati i pomoći
Zbog dece sam i napisao, Srbija iskrenost i poštenje ne prašta.

Je l' ima ovakva dvorišna dupla slavina da se kupi kod nas? Ili slična, bitno je da je dupla, da ne moram skidati crevo ako hoću da operem ruke...

ad8b0a3e-7ee0-4561-bd69-b539af4b4bd9.jpg

Pa jesam pisao to prekjuce
Setio sam se tebe , bila mi policija u provjeri , vec vise od 20 godina mi je prijavljena zena iz srbije na kucnoj adresi , pa provjeravaju da li je stvarno tu. Ja nemam blage veze ni tko je to niti sam znao da postoji u policiji prijavljen netko da dobije dokumente na mojoj kuci.

Pa jel ima onda pravo i na vlasnistvo moje kuce mozda po zakonu :haha:

Setio sam se tebe , bila mi policija u provjeri , vec vise od 20 godina mi je prijavljena zena iz srbije na kucnoj adresi , pa provjeravaju da li je stvarno tu. Ja nemam blage veze ni tko je to niti sam znao da postoji u policiji prijavljen netko da dobije dokumente na mojoj kuci.

Pa jel ima onda pravo i na vlasnistvo moje kuce mozda po zakonu :haha:
Ne razumijem , kakve ja imam veze sa tim slucajem?

Мора да живи у њој физички одређени временски период. Не знам за дужи временски период, односно колико је стара кућа, плац како је то регулисано. Гледао на ртл-у појаве се са папирима старим 100+ година и шансе су ти никаке...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Pretpostavljam da bi prakticno bilo ovako:
Da je tvoja kuca npr prazna ,recimo zivis na drugom mjestu . Ta zena zivi neometano u toj kuci recimo 10g . Ti se nisi pojavljivao 10g tu ,ona kaze da nije znala da si ti vlasnik , tj ti moras dokazati da je znala ,...itd , ona moze traziti da postane vlasnik.

Znas ti onaj vic o pokeru i muji. Otisao mujo da karta sa englezima i kazu englezi mi smo dentlemeni i vjerujemo na rijec , nije potrebno pokazati karte , tek ce mujo , kad je mene onda karta krenula.

Je l' ima ovakva dvorišna dupla slavina da se kupi kod nas? Ili slična, bitno je da je dupla, da ne moram skidati crevo ako hoću da operem ruke...
Ако ти још увек није почела сезона да користиш црево и переш руке напољу, поручи такве славине са "Алиекспреса" или са "Темуа", где је испорука још бржа. Ја сам их виђао свакаквих, док сам тамо тражио нешто друго. Укуцај у поље за претрагу "dual faucet" и бићеш затрпан понудом.

Nazad
Vrh