Obavezno se javi.Nista ,onda koji dan opalim od Bogatica do Mitrovice ,bar je Pavlovica bila najmeksa granica u Evropi dosad .
Kad izaberes klovna , ocekuj cirkus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obavezno se javi.Nista ,onda koji dan opalim od Bogatica do Mitrovice ,bar je Pavlovica bila najmeksa granica u Evropi dosad .
Kad izaberes klovna , ocekuj cirkus.
Jel nisi rekao ako koristis odredjeni broj godina neku nekretninu(kod vas) imas pravo na nju , pa evo zena bila prijavljena na moju nekretninu(kucu) 20 godina jel ima pravo po zakonu na nju?Ne razumijem , kakve ja imam veze sa tim slucajem?
Znam taj vic , a koja je poruka ? Zasto bas sad taj vic , u kojoj vezi sa postovima?Znas ti onaj vic o pokeru i muji. Otisao mujo da karta sa englezima i kazu englezi mi smo dentlemeni i vjerujemo na rijec , nije potrebno pokazati karte , tek ce mujo , kad je mene onda karta krenula.
Ако ти још увек није почела сезона да користиш црево и переш руке напољу, поручи такве славине са "Алиекспреса" или са "Темуа", где је испорука још бржа. Ја сам их виђао свакаквих, док сам тамо тражио нешто друго. Укуцај у поље за претрагу "dual faucet" и бићеш затрпан понудом.Je l' ima ovakva dvorišna dupla slavina da se kupi kod nas? Ili slična, bitno je da je dupla, da ne moram skidati crevo ako hoću da operem ruke...
Tražili ste gledajte.Декс, купујем роса воду за кућу. Паковање 6 литара, уназад 6 месеци са 234 динара поскупело на 259 динара. Само ту је 10 + %. Кондиторски производи исто тако.
Месо, јаја, поврће се не купује иначе поскупљења у стотинама процената код појединих производа. То нико не спомиње. Ово окупљања нас гурају у жестоко задужење. Ми који још и производимо нешто може само још теже да буде ако наставе да ограничавају цене одређених производа. Ако попусте ето веома добре зараде. Али то ће да буде тешко...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока