Chat 17

Мора да живи у њој физички одређени временски период. Не знам за дужи временски период, односно колико је стара кућа, плац како је то регулисано. Гледао на ртл-у појаве се са папирима старим 100+ година и шансе су ти никаке...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Pretpostavljam da bi prakticno bilo ovako:
Da je tvoja kuca npr prazna ,recimo zivis na drugom mjestu . Ta zena zivi neometano u toj kuci recimo 10g . Ti se nisi pojavljivao 10g tu ,ona kaze da nije znala da si ti vlasnik , tj ti moras dokazati da je znala ,...itd , ona moze traziti da postane vlasnik.

Znas ti onaj vic o pokeru i muji. Otisao mujo da karta sa englezima i kazu englezi mi smo dentlemeni i vjerujemo na rijec , nije potrebno pokazati karte , tek ce mujo , kad je mene onda karta krenula.

Je l' ima ovakva dvorišna dupla slavina da se kupi kod nas? Ili slična, bitno je da je dupla, da ne moram skidati crevo ako hoću da operem ruke...
Ако ти још увек није почела сезона да користиш црево и переш руке напољу, поручи такве славине са "Алиекспреса" или са "Темуа", где је испорука још бржа. Ја сам их виђао свакаквих, док сам тамо тражио нешто друго. Укуцај у поље за претрагу "dual faucet" и бићеш затрпан понудом.

Pitam se kolika li je dnevnica traktora.
Ovo sto rade je cist kriminal, ne smem da pomislim kolika je krajnja cifra ovog okupljanja...
I dalje zivimo u okruzenju gde se ljudi pitaju zasto sve u rafovima poskupljuje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vucic na pinku >odredice politicku sliku i zivot gradjana do 2035 godine. Naravno odgovarace svi koji su pocinili najteza krivicna dela .
Takodje je dodao da slede skupovi u Nisu,Novom Sadu i drugim mestima .

Znaci idemo u blisku buducnost sa predsednikom Vucicem koji se ne bori za vlast ali strepi da ce se Srbija raspasti ako on nije na vlasti,, samo ima bioloski problem , nemoguce je ziveti vecno tako da jednog dana kad Vucic ode Srbija ce se raspasti ( jer Srbija bez Vucica i SNS stranke nemoze da opstane)

Mi smo to ovako resili jos odavno

Jos uvek zatvoreno zbog 🥶
Vz07s6V.jpeg

Декс, купујем роса воду за кућу. Паковање 6 литара, уназад 6 месеци са 234 динара поскупело на 259 динара. Само ту је 10 + %. Кондиторски производи исто тако.
Месо, јаја, поврће се не купује иначе поскупљења у стотинама процената код појединих производа. То нико не спомиње. Ово окупљања нас гурају у жестоко задужење. Ми који још и производимо нешто може само још теже да буде ако наставе да ограничавају цене одређених производа. Ако попусте ето веома добре зараде. Али то ће да буде тешко...

Декс, купујем роса воду за кућу. Паковање 6 литара, уназад 6 месеци са 234 динара поскупело на 259 динара. Само ту је 10 + %. Кондиторски производи исто тако.
Месо, јаја, поврће се не купује иначе поскупљења у стотинама процената код појединих производа. То нико не спомиње. Ово окупљања нас гурају у жестоко задужење. Ми који још и производимо нешто може само још теже да буде ако наставе да ограничавају цене одређених производа. Ако попусте ето веома добре зараде. Али то ће да буде тешко...

Tražili ste gledajte.

Nazad
Vrh