Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Што каже доктор нема здравих има само непрегледаних...Опет, ко од вас има валидан лекарски преглед или је даваоц крви да би нешто сигнализирало на време да нешто није у реду? Да идете редовно барем би вам забележили повећан притисак и број откуцаја срца, ако би се понављало из прегледа у преглед ајд на вађење крви и испитивање. Али не, добићу вакцину решићу проблем. Е то створи нови проблем, само здрав организам може да добије вакцину.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Samo što su svi umrli bez obzira na bolest vođeni kao umrli od korona virusa ne bi li se pumpali brojevi.Preko 50 hiljada ljudi je umrlo od korone, tolika se pojavila razlika u broju umrlih za tri godine. Ko ne veruje nek proveri.
E to ti je posledica pelcovanja.Posle korone i naravno pelcovanja,dobio sam tromb na plucima.Da sam i dalje bio pusac riknuo bih.Sva sreca pa nepusim vise od 10-15 god
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
И код мене тако кад ме нешто изнервира. Иначе просјек око 90/60, кад угрије оде и мало ниже.Pritisak mi je standardno 110 sa 70, otkucaji srca između 55 i 60 kako kad.
Upravo suprotno, kod nas je smanjen broj umrlih od korone. 2019- 37059 više umrlih od rođenihSamo što su svi umrli bez obzira na bolest vođeni kao umrli od korona virusa ne bi li se pumpali brojevi.
Mi smo zvanicno ekonomski tigrovi pa ti vidiPodaci koje sam izneo su zvanično objavljeni. Primetan je ogroman porast umrlih u doba pandemije korone. E sad dal su umrli od korone, stresa, neadekvatnog lečenja ili od masnih kolača preminulima nije toliko bitno.
Krivicu pišeš- drugar koji je radio u crvenoj zoni nam je dosta toga pricao pa je i rekao da povecamo konzumaciji pljuga jer ih je vrlo malo na odeljenju . Tako da je tesko pricati o tome . Cigarete iz fabrika su katastrofa stvar dok je duvan druga prica skroz . Iz mog okruzenja znam pricu da je covek veliki pusac vec 50 godina i snimao pluca . Pluca cista kao kod nepusaca . Zagadjenji vazduh i losi poslovi su glavni krivci losih pluca a ne pljuga .
Odete na demografija Srbije, pogledate broj umrlih do korone, za vreme korone i posle korone. Gle čuda pre i posle ima slične brojeve a u vreme brojke su skočile, pa nam objasnite o čemu se radi.2019 pa naredne 3 godine niko od ničega nije umro osim od korone.
Znači samo korona, "korona- bolest koja je iskorenila sve ostale bolesti".
E sad, vidim ljudi si nastavili umirati istim tempom, samo što je sada od svačega drugog. Malo ko umre od korone ovih dana.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока