Chat 17

Крај моје куће су прошли два пута, прво матуранти из Велике Плане и Смедеревске паланке па онда и Студнети из Ниша.
Оба пута сам изнео сто и поставио онолико колико сам могао.

Не двоумим се да ли су ти млади људи у праву или нису.

Само се сетим да ми је ћерка седела испод надстрешнице два дана пре него се срушила.

Још увек нико није одговарао за то што су убили 16 живота, 16 младости и 16 старости... И уз њих колико још рођених и нерођених...

Ови као ухапшени уместо у апсани чешају јајца у својом вилама.

Само толико је довољно да се разуме ко је и због чега у праву.

Наравно можемо и да питамо тамо неке наше непријатеље и да уважимо њихово мишљење.... Мада су мени све телевизије и ти као коментатори... непријатељи моје државе...
Ovo si dobro rekao . Najbitnija stvar. Moze biti polemike ,misljenja,stavova,...al NESMIJE NIKAD BITI MORALNA DVOJBA . Poginulo 16 ljudi necijim nemarom , nema tu sta polemisati i skretati pricu. Sa jedne strane studenti koji traze da institucije kazne krivce , a sa druge vucic koji je rekao da su oni placeni , i njegovi istomisljenici .

Није исто.... Сада је много много боље... Толико је боље да Срби живе најбоље у својој историји... А за ових десетак лабудових година платили смо повлачењем са Косова и Метохије, одустајањем од борбе за повратак својих територија, незванично увођење санкција Русији, продаја рудних богатстава Кини и западу... добили смо само могућност да се додатно задужимо и постанемо савремени робови у својој држави... држимо нато официре код нас у војсци, нато авиони и армаде се слободно крећу где год желе... Сваки западњак кад му се мало дигне дође овде да га шиљи... да би ми могли да купимо постељину из икее коју су направили робови у Вијетнаму.... Или столицу од твог дрвета коју је Кинез оборио и извезао у Кину да би направио столицу са знаком икее....

Тек ће овде да шкргућемо зубима ко што су напи преци шкргутали под турцима и под другим разноразним освајачима....

Ни наши параунуци неће да врсте ове силне милијарде што су само прошле кроз Србију и отишле ко зна где.... А сиротиња ће да враћа кредите.....
Gomila gluposti i poluistina.

Zadnji super star su bili turci,tad smo svi srbi bili na okupu i svi smo mrzeli iste neprijatelje.Oni su nas najduze i drzali na okupu,posle toga smo poceli sa secom kumova koje i dan danas upraznjavamo :ROFLMAO:
pa vučić mazi i pazi svoje malobrojne kumove .nisu samo kumovi bili posečeni već i svi dužni i nedužni potencijalni naslednici dinastije

Ako neko misli da su protesti 5.oktobra organizovani od neke strane sluzbe automatski smatra da ih nije trebalo biti ,tj da su sloba i seselj bili ok ,nisu na kraju pokrali izbore i nije trebao narod bez ikog da se digne. Isto i sada.

Nazad
Vrh