Chat 17

Bacali bi ih u more kao gusari? :ROFLMAO:
330px-Pyle_pirate_plank_edited.jpg

:ROFLMAO:

A ruski špijuni srpskog porekla su strani plaćenici i izdajnici svog naroda. Šteta što Srbija ne izlazi na more i otoke.
Очигледно је да твом коментар упућен мени, што ме још више уверава да ће се твоје име наћи у друштву Блеза Паскала, Џејмса Вата или Анрија Бекерела - назваће мерну јединицу за нешто по теби, остаћеш запамћен као референца за нешто.

330px-Pyle_pirate_plank_edited.jpg

:ROFLMAO:

Очигледно је да твом коментар упућен мени, што ме још више уверава да ће се твоје име наћи у друштву Блеза Паскала, Џејмса Вата или Анрија Бекерела - назваће мерну јединицу за нешто по теби, остаћеш запамћен као референца за нешто.
Jbg kad nema velike bele a bez nje šetanje po dasci nema taj efekat. Na Nagom ostrvu bio je vaspitno-prevaspitni kamp gde su pod upravom Jova Kapičića izbijane iz glave špijunske ideje. Ironično je da su prevaspitani dobili status žrtava komunizma a ustvari su bili ti koji bi pravili gulage samo da su mogli.

Bio sam par puta,nisu me zadrzali 8-)
Čak sam jednom bio golisav na Nagom otoku,ni tad me nisu zadrzali :ROFLMAO:

Malocas mi pored kuce prodje grupa ljudi, pod policijskom pratnjom, sa bubnjevima i pistaljkama, uz povike "pumpaj". Kako mi je vec neko vreme, zdravorazumski jasno da ni ova pojava nemoze biti spontana, potrazim na netu stav coveka koga posredno znam i mislim da mu mogu verovati, sjajan atleticar, i profesor, i bio politicki angazovan, delim prvo na sta sam naleteo
ps uzgred, zaista nemam jasan stav o svemu sto se desava, iskustvo mi govori da je pevise zameseteljstva

Da nije slucajno presao na strani Milojka Pantica?!😂
Ovaj direktno u bradu od prve do zadnje recenice!
....ali bi se slozio snjim kad kaze da su ovo (izmedju ostalog ) posljedice nedovrsenog drustva.

Malocas mi pored kuce prodje grupa ljudi, pod policijskom pratnjom, sa bubnjevima i pistaljkama, uz povike "pumpaj". Kako mi je vec neko vreme, zdravorazumski jasno da ni ova pojava nemoze biti spontana, potrazim na netu stav coveka koga posredno znam i mislim da mu mogu verovati, sjajan atleticar, i profesor, i bio politicki angazovan, delim prvo na sta sam naleteo
ps uzgred, zaista nemam jasan stav o svemu sto se desava, iskustvo mi govori da je pevise zameseteljstva
5. Oktobar , dali je bilo izrezirano negdje sa strane ?

Крај моје куће су прошли два пута, прво матуранти из Велике Плане и Смедеревске паланке па онда и Студнети из Ниша.
Оба пута сам изнео сто и поставио онолико колико сам могао.

Не двоумим се да ли су ти млади људи у праву или нису.

Само се сетим да ми је ћерка седела испод надстрешнице два дана пре него се срушила.

Још увек нико није одговарао за то што су убили 16 живота, 16 младости и 16 старости... И уз њих колико још рођених и нерођених...

Ови као ухапшени уместо у апсани чешају јајца у својом вилама.

Само толико је довољно да се разуме ко је и због чега у праву.

Наравно можемо и да питамо тамо неке наше непријатеље и да уважимо њихово мишљење.... Мада су мени све телевизије и ти као коментатори... непријатељи моје државе...

Znam da smo posle jedne godine, svi govorili, sve je isto, samo njega nema.
Није исто.... Сада је много много боље... Толико је боље да Срби живе најбоље у својој историји... А за ових десетак лабудових година платили смо повлачењем са Косова и Метохије, одустајањем од борбе за повратак својих територија, незванично увођење санкција Русији, продаја рудних богатстава Кини и западу... добили смо само могућност да се додатно задужимо и постанемо савремени робови у својој држави... држимо нато официре код нас у војсци, нато авиони и армаде се слободно крећу где год желе... Сваки западњак кад му се мало дигне дође овде да га шиљи... да би ми могли да купимо постељину из икее коју су направили робови у Вијетнаму.... Или столицу од твог дрвета коју је Кинез оборио и извезао у Кину да би направио столицу са знаком икее....

Тек ће овде да шкргућемо зубима ко што су напи преци шкргутали под турцима и под другим разноразним освајачима....

Ни наши параунуци неће да врсте ове силне милијарде што су само прошле кроз Србију и отишле ко зна где.... А сиротиња ће да враћа кредите.....

Крај моје куће су прошли два пута, прво матуранти из Велике Плане и Смедеревске паланке па онда и Студнети из Ниша.
Оба пута сам изнео сто и поставио онолико колико сам могао.

Не двоумим се да ли су ти млади људи у праву или нису.

Само се сетим да ми је ћерка седела испод надстрешнице два дана пре него се срушила.

Још увек нико није одговарао за то што су убили 16 живота, 16 младости и 16 старости... И уз њих колико још рођених и нерођених...

Ови као ухапшени уместо у апсани чешају јајца у својом вилама.

Само толико је довољно да се разуме ко је и због чега у праву.

Наравно можемо и да питамо тамо неке наше непријатеље и да уважимо њихово мишљење.... Мада су мени све телевизије и ти као коментатори... непријатељи моје државе...
Jel znas da optuznica jos nije prihvacenja od strane suda ? Proslo je 3 meseca od podnosenja optuznice . Valjda sud ima rok jos 3 meseca . Posle ce da je vrati na doradu i pitaj Boga kada ce sudjenje krenuti . Opasno se zaebavaju sa narodom koji jos ima nesto mozga . A sto da ne fuck taj narod kada im se moze .

Nazad
Vrh