Јеси видео фору са оним гласовним асистентима са Нета, Сири и Алекса? Тип се као обрати једној назвавши је именом оне друге, а ова постане љубоморна?A na kom jeziku priča?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јеси видео фору са оним гласовним асистентима са Нета, Сири и Алекса? Тип се као обрати једној назвавши је именом оне друге, а ова постане љубоморна?A na kom jeziku priča?![]()
Pa nekako mi se cini da bi vlastima u BIH bilo odlicno da ga Srbija ne izruci, fakticki je Dodik onda u izgnanstvu i resili su ga se i fizicki i politicki .I šta sad ako interpol podnese Srbiji crvenu optužnicu za Dodika....hoće li ga Dačić morati uhapsiti![]()
Pa to ti je isto kao kod nas poljoorivreda!Ciljna grupa mladi po evropi koji su poceli da rade .Sarenom laznom hajtek pricom ih navlace na nove tehnologije.Poslodavci im obezbedjuju male kredite za kupovinu ultramega gvozdja na tockovima da bi ih zarobili za vecito da im crnče.Kupovinom tog hajtek smeca ulaze u duznicko ropstvo i nemogucnost da kupe svoju nekretninu pa ih sve vise ostaje dozivotni postanar i dozivotni rob tehnologije.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Valjda si uspeo da steknes neku nekretninu unazad 15 godina?Pa to ti je isto kao kod nas poljoorivreda!
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Imam vec par dobrih drugova koji postepeno prelaze u ,kako bi definiso , " antipotrosacki nacin zivota " . Ja sam za to od pamtivjeka .Ciljna grupa mladi po evropi koji su poceli da rade .Sarenom laznom hajtek pricom ih navlace na nove tehnologije.Poslodavci im obezbedjuju male kredite za kupovinu ultramega gvozdja na tockovima da bi ih zarobili za vecito da im crnče.Kupovinom tog hajtek smeca ulaze u duznicko ropstvo i nemogucnost da kupe svoju nekretninu pa ih sve vise ostaje dozivotni postanar i dozivotni rob tehnologije.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
DobrodosoМомо, каква је ово радна акција код тебе у комшилуку?
![]()
БУНТ је стање духа ♱⃓
Поштована браћо и сестре, уколико желите да подржите рад БУНТ-а, снажење слободне речи и обнове националне мисли поделите наш канал људима у вашем окружењу.t.me
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Koju je založio za kredit da bi kupio traktorValjda si uspeo da steknes neku nekretninu unazad 15 godina?
prodas taj traktor,vratis kredit i za razliku kupis 558Koju je založio za kredit da bi kupio traktor
Čime se bave ti ljudi?Imam vec par dobrih drugova koji postepeno prelaze u ,kako bi definiso , " antipotrosacki nacin zivota " . Ja sam za to od pamtivjeka .
Hmmm. Sta je zajednicko za tih par ljudi ? Slobodni , samci. Zene i podmladak zasad nisu za tu vrstu promjene izgleda.