Chat 17

1.5 мотор. Све је на гласовну команду, препознаје дечији глас и глас одраслих. Овако на прву могу слободно рећи да предобро изгледа, остаје питање постојаности материјала и дуготрајност.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ал прекурчише са тим кросдресерима-кросоверима, па и у ономе што се зове А класа аутомобила, тј. оно где су "Поло"/"Клио"/"Корса", имају то нешто високо и кабасто. Седани или хечбеци нису тако честа појава у њиховој понуди.

Мало ми је претерана та потражња за овим високим и кабастим. Ја све очекујем да некако понуде нешто што можеш да назовеш базним моделом, али они се крећу управо у супротном правцу, све према хај-теку.

Ciljna grupa su mladi po evropi koji su poceli da rade .Sarenom laznom hajtek pricom ih navlace na nove tehnologije.Poslodavci im obezbedjuju male kredite za kupovinu ultramega gvozdja na tockovima da bi ih zarobili za vecito da im crnče.Kupovinom tog hajtek smeca ulaze u duznicko ropstvo i nemogucnost da kupe svoju nekretninu pa ih sve vise ostaje dozivotni postanar i dozivotni rob tehnologije.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Otiso u Izrael , planirao ostati bar 7 dana kako sam kaze , potpyno razumije i.podrzava borbu Izraela , obisao mjesto gdje je bio masakr ..sve to Ok. Prisustvovao samitu o antisemitizmu ,aj ok , ...navatao Netanjahua u prolazu ,rukovao se sa njim da se ovde objavi da se sastao sa njim.....
Ali ,medjutim... prica se nakon toga ,kad su ga skontali , .. da su ga istjerali sa konferencije .
Ispade da je on tamo obicni turista , upravo kako on , cak i neki clanovi foruma , kazu za Smita u bh , da je turista , sto ga ne najurimo ...
Ako je tacno , ispade da je dodik turista, ne smit , a da nema njega i putina ,nebi bilo ni RSa , sto rekose drugi clanovi.

Момо, каква је ово радна акција код тебе у комшилуку?

Ciljna grupa mladi po evropi koji su poceli da rade .Sarenom laznom hajtek pricom ih navlace na nove tehnologije.Poslodavci im obezbedjuju male kredite za kupovinu ultramega gvozdja na tockovima da bi ih zarobili za vecito da im crnče.Kupovinom tog hajtek smeca ulaze u duznicko ropstvo i nemogucnost da kupe svoju nekretninu pa ih sve vise ostaje dozivotni postanar i dozivotni rob tehnologije.

Pa to ti je isto kao kod nas poljoorivreda!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ciljna grupa mladi po evropi koji su poceli da rade .Sarenom laznom hajtek pricom ih navlace na nove tehnologije.Poslodavci im obezbedjuju male kredite za kupovinu ultramega gvozdja na tockovima da bi ih zarobili za vecito da im crnče.Kupovinom tog hajtek smeca ulaze u duznicko ropstvo i nemogucnost da kupe svoju nekretninu pa ih sve vise ostaje dozivotni postanar i dozivotni rob tehnologije.

Imam vec par dobrih drugova koji postepeno prelaze u ,kako bi definiso , " antipotrosacki nacin zivota " . Ja sam za to od pamtivjeka .
Hmmm. Sta je zajednicko za tih par ljudi ? Slobodni , samci. Zene i podmladak zasad nisu za tu vrstu promjene izgleda.

Момо, каква је ово радна акција код тебе у комшилуку?

Dobrodoso

Koju je založio za kredit da bi kupio traktor
prodas taj traktor,vratis kredit i za razliku kupis 558
opet na pocetku , a nista nisi izgubio!

Onaj pajser sa pocetka mog posta je i dalje potstanar sa kreditom koji nemoze da vrati , ali kad dodje u rodni kraj ipak se folira sa nekim ajfonom ili samsung s na astalu dok ispija buckuris od espresa u lokalnom ćumezu. :ppozdrav:

Potrosacka era i era drustvenih internet mreza . Internet ima i pozitivan i negativan uticaj na zivot . Cak vise pozitivnog. Potrosacki lajfstajl je najvece zlo. Doveo je i do gubitka slobode individue , izoblicenja demokratije , pa na kraju do upravljanja zivotom i smrti od strane kompanija . Mozemo se boriti protiv toga . Ja sam poceo tako sto ne nosim na sebi tudju reklamu , znak ili natpis ni kompanije ni niceg . Ni na majici ,kapi , uskoro ni na obuci , pa idemo na auto ....
Sto bi nosio znak nike,adidas, corteva , mercedes ,... ? Jesmo mi hodajuci bilbord ili ljudi ?

Imam vec par dobrih drugova koji postepeno prelaze u ,kako bi definiso , " antipotrosacki nacin zivota " . Ja sam za to od pamtivjeka .
Hmmm. Sta je zajednicko za tih par ljudi ? Slobodni , samci. Zene i podmladak zasad nisu za tu vrstu promjene izgleda.
Čime se bave ti ljudi?
Taman zapeo da postavim pitanja a vidim novi post u kojem se vide neki stavovi šta znači biti antipotrošač.
Za mene je to mnogo ozbiljnija priča.

Zasad ih je malo, iskreno . Bave se , kad vec pitas ,skoro svi sa cak 2 posla . Zajednicko je ,dal slucajno , informaticki poslovi , onlajn odkuce , programiranje i slicno. Nekima je glavno npr prosvjeta , uprava , pa ima farmera itd.

Muzicar jedan , i tako.
Nego , sta poce pricati?
Kupis npr kacket ,svidja ti se firme Nike.
Umjesto da je poruka firme ; ponosni smo i zahvalni sto ste kupili proizvod nase fabrike. Trudimo se da bude kvalitetan i povoljan , preporucite drugima da i oni dobiju povoljnu a kvalitetnu kapu , a i mi da zaradimo i isplatimo radnicima plate.Necemo isticati znak nase firme , zasto bi vi to nosili na celu , pise unutra na deklaraciji ko proizvodi ...
A ne ne , poruka je potrosaca :" ja sam ponosan sto nosim kapu sa znakom Nike , to pokazuje da sam uspjesan (kreten) .... i bolji sam od drugih koji nemogu kupiti Nike kacket ...
Jadno

Zašto zarađivati pare ako ih nećeš trošiti?
Ili sam ja ipak, kad sam pročitao riječi "antipotrošački način," pogrešno razumio da oni teže spartanskom načinu života.
Dok pitam, gledam sebe i moj stil življenja.

I Amiši su antipotrošački nastrojeni ali to je nešto drugo. Možda čak i izopačeno.
Ipak ima i ljudi koji žive neki svoj duhovni život, Nemislim odmah na monaštvo jer i ta religiozna odricanja su samo odricanja zbog uvjerenja.
Pitali Sokrata zašto redovno ide na pijacu a ništa ne kupuje?
"Volim da vidim bez koliko stvari mogu komotno da živim!"
To mi je u mislima kad se spomene antripotrošački stil.

U redu je za kolege. Ima nas svakakvih a ja neznam šta im je povod da tako žive.

Nazad
Vrh