MONTOYA
Član

6.708 Aufrufe · 79 Reaktionen | #Izdajaaaaa 📢📢📢 | By Jovica Mladenovic | Facebook
#Izdajaaaaa 📢📢📢
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako to ? Svi ktediti i pozajmice imaju svoje ime, dospijece ,kamate ,placaju se ili se be placaju ....Ti nekapiras ili sta?Taj komsija je rekao da je dosao po naplatu nevracene pozajmice i kamate!
Imaju, u pravu si!Kako to ? Svi ktediti i pozajmice imaju svoje ime, dospijece ,kamate ,placaju se ili se be placaju ....
Naravno da jeste. Nisi skontao na koju stranu nišanim. Naravno da podržavam to što kritikuju lošu vlast i čak mi se uglavnom sviđa njihov humor.Ako imaju anti sns stavove , jel im treba gazda ili je to zdravorazumski stav normalnog covjeka?
Prije Osijek , Vu vam je zracnom 50km. Na Vu je baceno 60 tak avio bombi , na Sombor jedna ili vise?.U Somboru se culo dok smo vas u Vukovaru granatirali, a nocu se se videlo i svetlost! Zbog toga zakljucujem da se culo i ovo svapsko bombardovanje po nama jer je imalo malko jaci zvuk i malko vecu razornu snagu![]()
EU je sa poslednjim izveštajem EK i istupom Ursule f.d.L .definitivno zakucala ekser na put Srbije ka toj zajednici što se naroda Srbije tiče.Ima EU i drugih zelja ovde , sve je napisano , bar deklarativno ,ne samo baterije u sklopu zelene agende : reforme pravosudja , kontrole granica , korupcija ,nato kao sigurnosna stavka.... Na nama je ocemo ili necemo.
Lici mi kao npr komsiji treba zemlja da kupi ili uzme u zakup i sad ja ubjedjujem roditelje da prodamo jer komsiji treba i da je on kriv sto se svadjamo oko toga , a nigdje ne pise da nas je komsija uslovio npr neda nam neki prolaz ako ne prodamo zemlju...
Pa takvog već imamo.Ако се не варам неко као лукашенко? Јесте факултетски образован али зна да се снађе у штали и на њиви.
А не може, каже у јевропи последњи живи диктатор...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Nama su namenuli da budemo smetište zarad zelene euEU je sa poslednjim izveštajem EK i istupom Ursule f.d.L .definitivno zakucala ekser na put Srbije ka toj zajednici što se naroda Srbije tiče.
Rekoh Vukovar , znam sta kazem.Na Sombor sa okolinom je baceno previse bombi,svakodnevno.Prvi pogunili u Srbiji su bili na aerodromu u SomboruPrije Osijek , Vu vam je zracnom 50km. Na Vu je baceno 60 tak avio bombi , na Sombor jedna ili vise?.
EU je sa poslednjim izveštajem EK i istupom Ursule f.d.L .definitivno zakucala ekser na put Srbije ka toj zajednici što se naroda Srbije tiče.
To smo mi (vlada) tako hteli i dozvolili.Nama su namenuli da budemo smetište zarad zelene eu
Jadarit je kompleksna ruda pored litijuma prvenstveno ima bor i još desetak elemenata.Ja sve kontam da je taj litijum maska za jos nesto sto ima uz njega a vrednije od tog jadarita!