Chat 17

Ako imaju anti sns stavove , jel im treba gazda ili je to zdravorazumski stav normalnog covjeka?
Naravno da jeste. Nisi skontao na koju stranu nišanim. Naravno da podržavam to što kritikuju lošu vlast i čak mi se uglavnom sviđa njihov humor.
Onomad je Kesić bio zadnje mesto gde se mogla čuti kritika režima na nacionalnoj frekvenciji.

Drugo sam hteo da kažem. To je da su Kesić i emisije istog tipa finansirane iz istog centara i da moraju da sprovode određenu agendu i politiku koja se podudara sa našim zeleno-levim strankama.
Svi dobijaju iste teme koje moraju da obrade. Desi se često da kao ovde obrade na isti način.

Ovo za aktualnu vlast nema veze da li im neko šalje uputstva ili ne. To bi radili i za džaba a i treba.

U Somboru se culo dok smo vas u Vukovaru granatirali, a nocu se se videlo i svetlost! Zbog toga zakljucujem da se culo i ovo svapsko bombardovanje po nama jer je imalo malko jaci zvuk i malko vecu razornu snagu :ppozdrav:
Prije Osijek , Vu vam je zracnom 50km. Na Vu je baceno 60 tak avio bombi , na Sombor jedna ili vise?.

Ima EU i drugih zelja ovde , sve je napisano , bar deklarativno ,ne samo baterije u sklopu zelene agende : reforme pravosudja , kontrole granica , korupcija ,nato kao sigurnosna stavka.... Na nama je ocemo ili necemo.
Lici mi kao npr komsiji treba zemlja da kupi ili uzme u zakup i sad ja ubjedjujem roditelje da prodamo jer komsiji treba i da je on kriv sto se svadjamo oko toga , a nigdje ne pise da nas je komsija uslovio npr neda nam neki prolaz ako ne prodamo zemlju...
EU je sa poslednjim izveštajem EK i istupom Ursule f.d.L .definitivno zakucala ekser na put Srbije ka toj zajednici što se naroda Srbije tiče.

Ако се не варам неко као лукашенко? Јесте факултетски образован али зна да се снађе у штали и на њиви.
А не може, каже у јевропи последњи живи диктатор...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Pa takvog već imamo.

Копање литијума иде у други круг, првенствено има предност копање на територији европске уније.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh