Chat 17

Tuzna ispovest Ivice Dacica, kako ima zdravstvenih problema ,cela ova situacija utice na njega negativno cak mu je secer skocio na 20,, a on samo zeli da se situacija smiri, da se ne talasa mnogo oko nicega. On samo zeli da radi bez briga.

Шта је то?
Доказ да у Србији још владају комунисти и њихова деца...
Лепо је рекао онај Отац... Србији ће да сване кад умре последњи човек који је живео у комунизму и прође још сто година од тада...
Дрезден живи само тако...

Ne znam za Ivicu, ali Branko Ružić izgleda ozbiljno rešio da se prepakuje.
Slušao sam ga na KTV. Bogami fino on to protiv uljavog. Nekako mi se nameće da želi da bude makar opozicioni poslanik u nekoj eventualnoj novoj skupštini.
Ivici bi trebalo zabranizi bavljenje politikom. Ako je neko bio na vlasti on je. Dosta čoveče. Odmori malo.

Шта је ово јбт???
IMG-8c393ad541f944ea724508468963401f-V.jpg
Ebe lud zbunjenog.

Ne znam za Ivicu, ali Branko Ružić izgleda ozbiljno rešio da se prepakuje.
Slušao sam ga na KTV. Bogami fino on to protiv uljavog. Nekako mi se nameće da želi da bude makar opozicioni poslanik u nekoj eventualnoj novoj skupštini.
Ivici bi trebalo zabranizi bavljenje politikom. Ako je neko bio na vlasti on je. Dosta čoveče. Odmori malo.

Ebe lud zbunjenog.
Sad odjednom dobri Ružić i Šarović.....
Gde ste ih izvukli??

Burazer iz Loznice 2000. radio u jednoj štampariji....Štampaju se izborni plakati za DOS,- ko plaća ? Plaća Boban Stojnić ( ime poznato Lozničanima) ......
Štampaju se izborni plakati za SPS ko plaća? Plaća Boban Stojnić.....
Štampaju se izborni plakati za radikale ko plaća? Plaća Boban Stojnić.....

O kakvom Ruzicu ili Dacicu pisete da bi mogli jos da budu u politici?
Pa ti olosi sps, jul, radikali i kakva jos bagra zasluzili su robiju sa najmanjim stazom od vec 25 godina!
A sto se tice te aparature ili sta li je “zvucni top” meni je zanimljivo da neke sveznalice sa ovog foruma jos nisu provalile funkciju u detalj, jer uglavnom nema sta ne znaju, pogotovo Zorge da ne bude da naokolisem! 😄

У питању је неконвенционално оружје, ни они који требају да знају да ли постоји или не.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nije problem što je enkonvencijalno, više je problem što niko ne zna ni da li poseduju, ni ko ga duži, ni ko ga je kupio, ni kolika je provizija, ni gde stoji, zna se da je upotreba u Srbiji zabranjena, svi su uglavnom šokirani, jedni drugima prebacuju odgovornost ko zna ko ne zna, usput najavljuju otkaze, koriste se nekim drugim nazivima, totalni šok što je uređaj u stvari fotografisan, a tek posebno jer im cure informacije.

U nekoj ozbiljnijoj situaciji to je sasvim uobičajan rad kontra-obaveštajne službe, ovde je to zapravo više odraz neozbiljnosti. Što je najgore sve jedinice i službe su sasvim dobro opremljene i uvežbane, ali im je rukovođenje prilično opušteno.

Moglo bi se o stanju pisati u nedogled, ali bolje raditi nešto smislenije u životu.

Informer me malo podseca na nedeljnik NASA KRMACA, kad pogledam naslove mislim da neko ne pise nista ozbiljno nego se sprda sa svima.

-studenti spremaju desant na EXPO 2027
Tu mi se cini da Informer nije uzeo u obzir da studenti ne poseduju transportne avione da bi se ubacili iznenada na mesto gde ce biti Expo, peske bi mozda bili blokirani ,a potencijalo bi mozda nekim malim camcima mogli da se iskrcaju kod ostruznice ,,,, hmm trebalo bi da Informer jos malo prouci to do 2027 imaju vremena.

-Ludilo ljudozdera iz opozicije
nisam uspeo iz clanka da utvrdim ko je ljudozder iz opozicije, mada mislim da je pametno da ako dobijete pozivnicu za veceru od te za sada nepoznate osobe da ljubazno nadjete neki izgovor da to odbijete, jer ipak ljudozder je ljudozder.

Pa možda, ali sajt je postavljen u Srbiji.
Nemogu da verujem, šta se dešava..
Dali nam ovo neko potura u opštoj gužvi.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh