MOMOSARIC
Član
Kakve to ima veze sa protestima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i naplatiliDali ih u staro gvožđe.![]()
Pa nije traktor zivo biceMeni je zao tih starih imt traktora. Cio radni vijek su hranili porodicu. Taj sto ga je kupio je sigurno bio ponosan na to. I da ovako skoncaju da ga bagra unistava.
e ovako ćerka mi pre 7 dana otišla za holandiju završila je master psihologije na vreme prosek 9,24 da bi se zaposlila u društvenu instituciju trebala je preporuka stranačke prvakinje u selu koja ima završen kurs .pošto mi supruga srbskijanka često dolazim u bosnu itu je situacija ista .tako sa tim završenim državnim jebenim fakultetom dok je ovaj sistem nema leba sva podrška studentima zapanjujuće pametna deca izbori će se oni za sebe daće bogЗнам да ће ме многи напасти, али зар је вама толико невјероватно да постоје људи који ипак желе да заврше тај јебени факултет, почну да раде и извуку себе и породицу из биједе? Да ће многима бити сјебан живот јер немају луксуз да изгубе годину, стипендију и остало што им припада...
Такође, у вези трактора и подршке на протестима. Увијек ће бити неко коме је добро и аутоматски друга екипа којој је лоше. Кад су житарице и сијено на цијени онај што продаје је срећан, а сточарима пада мрак на очи. Вјечита борба и увијек ће бити.
Треба ли сад на сваком наредном протесту (а биће их сваке године као и до сад због свега и свачега) да једни другима палимо и уништавамо машине јер нам није по вољи?
Па зар не видиш и сам како се ради на поларизацији читавог друштва и подржавању искључивости?Треба ли сад на сваком наредном протесту (а биће их сваке године као и до сад због свега и свачега) да једни другима палимо и уништавамо машине јер нам није по вољи?
Baš sam krenuo ovo da napišem .Па где су власници тих, трактора? Што су их, ту, оставили, и отишли? Ми, када смо протествовали нико није напуштао свој трактор. Да их је било хиљаду на једнога нико свој трактор муком стечен не би оставио и отишао. Овима је обећана нова механизација и шта их брига њима је у циљу да им полупају тракторе.