Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači sklonili kocke? To sam i ja pomislio da trebaju da urade. Još da znaju ko je iz preduzeća naredio da se donesu pa da mu istovare na ulaz kako ne bi mogao da voza svoj direktorski auto dok ih ne skloni. Milina...Studenti pametno razmišljaju.Rešili su da sami sklone kocke.Traže da se studenti iz ćaćilenda udalje ili da se dodatno oxiguraju većom policijskom zaštitom.![]()
Зашто је одједном у војничкој униформи? Каква је то порука?
![]()
За суме не знам, али чујем по селу да планирају да прекину очитавање где шаљу свог човека по кућама редом, јер хоће да почну са самоочитавањем, па не знам како даље, апликација, Вајбер или слично. Код нас очитавају у првим данима у месецу а ево сада код мене очитали прекјуче, па ми све заједни личи да имају нешто ванредно.Нешто пожурили рачуни за струју. Колико чујем, овде поједини добили између 20 и 30 хиљада динара. Један добио 400 хиљада динара.![]()
Pošalji mejlom a skoro ce i aplikacija da proradi,dok cackas forume tako mozes i struju da ocitas za minutЗа суме не знам, али чујем по селу да планирају да прекину очитавање где шаљу свог човека по кућама редом, јер хоће да почну са самоочитавањем, па не знам како даље, апликација, Вајбер или слично. Код нас очитавају у првим данима у месецу а ево сада код мене очитали прекјуче, па ми све заједни личи да имају нешто ванредно.
Фала за информацију.nije tesko biti fin![]()
Порука је "Тридесетодневно примирје? Како да не, одма' стиже!"Зашто је одједном у војничкој униформи? Каква је то порука?