Chat 17

Зашто је одједном у војничкој униформи? Каква је то порука?

67d1f5cb5904e67d1f5cb5904f174181319567d1f5cb5904c67d1f5cb5904d.jpg

Studenti pametno razmišljaju.Rešili su da sami sklone kocke.Traže da se studenti iz ćaćilenda udalje ili da se dodatno oxiguraju većom policijskom zaštitom. :unsure:
Znači sklonili kocke? To sam i ja pomislio da trebaju da urade. Još da znaju ko je iz preduzeća naredio da se donesu pa da mu istovare na ulaz kako ne bi mogao da voza svoj direktorski auto dok ih ne skloni. Milina... :)

Зашто је одједном у војничкој униформи? Каква је то порука?

67d1f5cb5904e67d1f5cb5904f174181319567d1f5cb5904c67d1f5cb5904d.jpg

Video na onog drugog malog čoveka pa pomislio da je to sad moda u Evrope. :)

Нешто пожурили рачуни за струју. Колико чујем, овде поједини добили између 20 и 30 хиљада динара. Један добио 400 хиљада динара
emoji23.png
.
За суме не знам, али чујем по селу да планирају да прекину очитавање где шаљу свог човека по кућама редом, јер хоће да почну са самоочитавањем, па не знам како даље, апликација, Вајбер или слично. Код нас очитавају у првим данима у месецу а ево сада код мене очитали прекјуче, па ми све заједни личи да имају нешто ванредно.

За суме не знам, али чујем по селу да планирају да прекину очитавање где шаљу свог човека по кућама редом, јер хоће да почну са самоочитавањем, па не знам како даље, апликација, Вајбер или слично. Код нас очитавају у првим данима у месецу а ево сада код мене очитали прекјуче, па ми све заједни личи да имају нешто ванредно.
Pošalji mejlom a skoro ce i aplikacija da proradi,dok cackas forume tako mozes i struju da ocitas za minut
https://elektrodistribucija.rs/prijava_ocitanih_stanja_brojila/

nije tesko biti fin 8-)

Него, преко ноћи опет довукли камење испред скупштине, у џаковима. Јуче склонили бахатон под притиском јавности. И наравно нико ништа није видео...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ако им попусте, ето укопавања и наоеужавања. Европске земље не могу да договоре мировну мисију, нато исто није једногласан и сад треба да аминују европске добровољце и плаћенике. Више пута нагласили, неће важити женевска конвенција за њих. Сигурно знају нешто што јавност тек треба да чује.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh