Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Гледај електрику у аутомобилима као еволуцију. То што је данас скупље, немам сумње, сутра ће да буде јефтинија технологија, проступачна колико је приступачан и најобичнији буџетни аутомобил.Ја се надам да ће Русија да их ресетује и да врати моторе са унутрашњим сагоревањем.... нису ми јасни немци... направили мотор који ''тера'' милионе километара па их онда ''угасили''...
Ако Русија не ''истера'' на Дунав бојим се да ћемо гледати богаташе који терају електромобиле док грицкамо скакавце из мека и пијемо кокаколу... и гледамо како блекрок обрађује наше парцеле...
Полако док се не сете да и трактор може на струју...
Mislis na traktore ispred skupstine?Гледај електрику у аутомобилима као еволуцију. То што је данас скупље, немам сумње, сутра ће да буде јефтинија технологија, проступачна колико је приступачан и најобичнији буџетни аутомобил.
А трактора на струју већ имаш, чак и код Индијаца - мени се чини да је одлична ствар за пластенике, а ако дођу до батерије да издржи радну смену, прећићемо (ако доживимо) и на такве машине, као што су наши дедаци прешли са коња на тракторе.