radim preko mejla vikendicu i stari salas a oceo sam i kucu.Sistem radi vec godinu dana,znaci posljes na mejl prijavastanja ..... zavisi od opštine.Pretpostavljam da si ti u ED PancevoЈе л' у твом крају то већ почело, па си већ "у току" са тиме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
radim preko mejla vikendicu i stari salas a oceo sam i kucu.Sistem radi vec godinu dana,znaci posljes na mejl prijavastanja ..... zavisi od opštine.Pretpostavljam da si ti u ED PancevoЈе л' у твом крају то већ почело, па си већ "у току" са тиме?
Da,sad sam se setio da vam je u Perlezu centralni magacin za tvoj kraj.Radio sam desetak godina transport za distribucijuО па добро - значи да систем већ ради, без да му треба уходавање.
Мораћу да се позабавим тиме.
А није нам село у ЕД Панчево, већ једино у нашој општини, у ЕД Зрењанин - за све остало гравитирамо према Панчеву, осим те струје, као да смо мазохсти, па сами себи спаковали додатну зајебанцију.
Kako bi drugačije ?Gledam fudbal . Inace ,neda se nas Borac . U Becu 1:1 , sad produzeci, pa nesto kontam : dali je ovo pravedno pravilo?
Konkretno ,prva utakmica u BL 1:1.
Druga u Becu 1:1. Znaci jednaki.
I sad produzeci , ali u Becu . Znaci ko je domacin drugog meca ima prednost?
Ovo ti ide u temu SPORT.Gledam fudbal . Inace ,neda se nas Borac . U Becu 1:1 , sad produzeci, pa nesto kontam : dali je ovo pravedno pravilo?
Konkretno ,prva utakmica u BL 1:1.
Druga u Becu 1:1. Znaci jednaki.
I sad produzeci , ali u Becu . Znaci ko je domacin drugog meca ima prednost?
I LETECE !Kolege iz Srbije će ove godine proizvoditi električne automobile . . . . .