Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okačio sam sliku tog grafita ovde na temi. To je neko Napisao na ulazu ulazu gimnazije J.J Zmaj u NS.Сто пута је овде поновљено "ћаци, ћаци, ћаци..." Јурос сам потражио по Нету о чему се ради и скапирам да је то са неког графита нажврљаном вертикално на неком стубу ауто-лаком.
Нажврљано нешто ћирилицом:
Ћ
А
Ц
И
М
А.....
...а наравно да треба:
Ђ
А
Ц
И
М
А....
'Ебо мајку ако немате за шта важније да се закачите за то што нечија бангава рука није продужила још неки сантим дуже кукицу, па је Ђ испало Ћ.
Срамото - не знаш ексклузивно твоју ћирилицу, са све словом које користимо само ми!Sama gramatička greška, ništa strašno. I ja sam zastao malo dok sam razmišlja kako si piše veliko ćirilično Đ. Ipak kada se uzme kontekst u kome je to napisano onda dobija novu dimenziju. Neko ko je nepismen govori đacima kako treba da se vrate u školu.![]()
Било је на некој ТВ у вестима јутрос, а немам појма на којој.Nije zvanicno priznao. Ako mislis na onaj audio snimak kada razgovara sa prijateljem to je kasnije demantovao u video obracanju pravdajuci se da je bio pod uticajem teske operacije i da nije znao sta govori.
U Banju došao decembra 2000-te pa do septembra 2001-e.Када си био тамо?
Nije se izlazilo, ko ljudi pili u kasarniХа, "поштари"!
Био сам и тамо, када је део 51.омб тамо био подстанар, док УНПРОФОР-ци нису напустили "Стевицу".
Где сте пролазили кроз жицу на туру пића? Иза радионице, где колосек улази у касарну, па испред продавнице на почетку Книћанинове улице?
Био сам у "Аеродрому" пар месеци, с пролећа '94. и то, како сам поменуо, као подстанар, јер су се у то време у матичној нам касарни, "Стевици Јовановићу", још увек налазили "плави шлемови". Почетком лета смо се вратили у "Стевицу".Ne znam kad si bio, možda si čuo priču da je maladi starešina...