Chat 17

Ок прелазна влада ко у њој јбт....сви ми само пишемо куцамо шта хоћемо а немамо конкретне ствари тј људе.Не може да нема КО јер чему све ово где је смисао свега ипак су Студенти давали себе пешачили,крварили итд за ЧЕГА?
Pa posle svega ovoga što će studenti izgurati u toj eventualnoj prelaznoj vladi neće sigurno sedeti mali ili đilas...a to je tek na drugom mestu...na prvom je da ovi odu i za mene licno to je trenutno najbitnije

Ок прелазна влада ко у њој јбт....сви ми само пишемо куцамо шта хоћемо а немамо конкретне ствари тј људе.Не може да нема КО јер чему све ово где је смисао свега ипак су Студенти давали себе пешачили,крварили итд за ЧЕГА?
Ko nasledi imanje kad nema direktnih naslednika?? Naci ce se neko. Ako mislis da nema izlaza zasto ista i pokusavati.

Мислим да се требало мало боље спремити ништа више🍻Младост носи...тих наследника ме и страх.Кажем морају се појавити нека имена не ваља ово овако или ће после бити нисмо имали кога🤔

Грунт, циља се превисоко. Од локала терати према влади, тако не може онај од горе да заштити неку махинацију. Већ само да констатује кршење закона и казну за тај прекршај. Опет, ако нисмо за овакво демократско уређење враћај се корак назад. Ма колико се спрдали са комунизмом и социјализмом, сад је неуређенији систем.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Слажем се знао се ред!Рекао сам дали ће циљ оправдати средства млади су то људи ...и овако нас је шака јада смеју нам се сви!

Момо, ево га један млади кадар што не зна да шатор има и прекривку против кише, само је требало поставити. Али како да зна...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Mladi treba i da vladaju. Malo su drugaciji od nas generalno.
Samo zavisi koliki su ciji apetiti. Koji je motiv onog malog iz Doboja da dodje ovde u Srbiju i kroji ovde nekom kapu?? Da li sebe mozda vidi kao buduceg ministra pa ga Vucic voda kao mecku po mitinzima, a sada ga je ovlastio da bude glavni organizatod cacija??

Grunt ne znam zašto te brine kako i ko posle ovoga...samo nek ide...
Брине ме што то нема смисла нек иде тако јбг...Ево каже колега овај Лошми јбг будући министар Здравља😄дајте и ви неке Име и Презиме....Жити су скидали Слобу имали су све спремно за нову Владу итд,да се не враћам уназад.

Мислим да се требало мало боље спремити ништа више🍻Младост носи...тих наследника ме и страх.Кажем морају се појавити нека имена не ваља ово овако или ће после бити нисмо имали кога🤔
Можда они имају кога али ћуте и чекају прави моменат. Јер ко год да се сада појави тај је на свим медијима напљуван и облаћен од стране власти. Док се медији у Србији не ослободе аутократије и диктатуре све је узалудно. Ево цео дан на вестима како је полицајац повређен од стране студената, а снимак кружи интернетом где га жандарм удара песницом и повређује. Али џабе снимак када не може да се то појави на националним медијима да сав народ то види.

Медији емитују оно што циљна група жели да чује штос је само у даљинском кога шта занима.О Истини не вреди трошити речи докле год и један новинар за своју реч не буде одговарао Главом!нема слободних медија.

A sta je to caci , pisete cesto?
неписмени снсовци су на једној школи написали Ћаци у школе уместо Ђаци...
Mladi treba i da vladaju. Malo su drugaciji od nas generalno.
Да се не заваравамо и не дајемо превише на значају...

Где си видео да има младих политичара у свету? Све искусни метузалеми који имају животног искуства.
Наши студенти знају како држава треба да изгледа али је питање да ли би успели да организују иједно министарство да ради како треба... тренутно немају некаквих опструкција јер су затворени у своје кружоке на факултетима.. то мало организације око пешачења....

Кад би се ухватили у прави живот ван граница ових салонских протеста видели би шта је ''рутаво''...

Ни млади партизански ''борци'' који су као бесне звери упали у градове кад нас је ослободио совјетски савез нису добили неке високе позиције... владале су и тада седе главе....

Студенти раде важну ствар... ослободили су ове људе од страха и допринели да људи виде да она снс го*на нису ненадјебиви... И то је одлична ствар... жртвују се да покажу да овај народ може много ако се самоорганизује.... развлаче полицију и умарају жандармерију....

Ипак ако је потребно много више а потребно је студнети треба да се склоне и да способни људи дођу у београд и реше ствар...

Да ли ће се то догодити и када ће а нарочито шта ће после тога бити, то је оно што сваки прави Србин који буде отишао, кад буде требало, мора да носи са собом као белег у дељем животу... не кажем да не треба и да не подржавам... али животно искуство је оно што ме много ограничава и спречава...

Као што и ја носим белег на души за 5. октобар... јер сам помогао да једна го*на замене другим која кад су се лепо помешала направила трећа...

Не жалим ич за прошлошћу... али има времена кад ћу да окајам своје грехе...

Такер Карлсон

неписмени снсовци су на једној школи написали Ћаци у школе уместо Ђаци...

Да се не заваравамо и не дајемо превише на значају...

Где си видео да има младих политичара у свету? Све искусни метузалеми који имају животног искуства.
Наши студенти знају како држава треба да изгледа али је питање да ли би успели да организују иједно министарство да ради како треба... тренутно немају некаквих опструкција јер су затворени у своје кружоке на факултетима.. то мало организације око пешачења....

Кад би се ухватили у прави живот ван граница ових салонских протеста видели би шта је ''рутаво''...

Ни млади партизански ''борци'' који су као бесне звери упали у градове кад нас је ослободио совјетски савез нису добили неке високе позиције... владале су и тада седе главе....

Студенти раде важну ствар... ослободили су ове људе од страха и допринели да људи виде да она снс го*на нису ненадјебиви... И то је одлична ствар... жртвују се да покажу да овај народ може много ако се самоорганизује.... развлаче полицију и умарају жандармерију....

Ипак ако је потребно много више а потребно је студнети треба да се склоне и да способни људи дођу у београд и реше ствар...

Да ли ће се то догодити и када ће а нарочито шта ће после тога бити, то је оно што сваки прави Србин који буде отишао, кад буде требало, мора да носи са собом као белег у дељем животу...
Као што и ја носим белег на души за 5. октобар... јер сам помогао да једна го*на замене другим која кад су се лепо помешала направила трећа...

Не жалим ич за прошлошћу... али има времена кад ћу да окајам своје грехе...

Такер Карлсон

Posto si bio onda znas ko su bili ti sposobni ljudi pocev od onog slikara Makija, Ilicevih ljudi i ostalih koji su imali muda.

A sta je to caci , pisete cesto?

Ćaci su svi ove vučićevi nazovi studenti koji kao žele da se vrate na fakultete koje su studirali pre 15 godina. ili su to neki privatni koji nisu u štarajku ili ti ljudi uopšte i ne studiraju.
Jedini iole kredibilan student je taj glavno Ćaci Miloš Pavlović i Doboja koga Vučić voda po svim televizijama i svuda de treba.
Samo zavisi koliki su ciji apetiti. Koji je motiv onog malog iz Doboja da dodje ovde u Srbiju i kroji ovde nekom kapu?? Da li sebe mozda vidi kao buduceg ministra pa ga Vucic voda kao mecku po mitinzima, a sada ga je ovlastio da bude glavni organizatod cacija??
Čuo sam da ima i ljubavi. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Nazad
Vrh