dobrodol
Član
9. Maj ?
A da, to je Jesen, na Južnoj hemisferi, ili grešim ?
A da, to je Jesen, na Južnoj hemisferi, ili grešim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad vidim, ali izgleda da nam nisu zasmetale iste stvari.Гледам сад овај састанак са привредницима, мишковић образлаже вођи где ће и шта да гради као и застој са издавањем грађевинских дозвола. Причају као да ништа није било. Него кроз разговор, застој је код неке комисије која је после трагедије у нс комплетно поднела оставку а изгледа да нико нема/не жели тај посао/врућ кромпир.
И сад онако размишљам шта ће бити кад крене супер брзи воз а исти извођачи и подизвођачи правили пругу где год има неки проблем са грађевном.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Не, није он јер је су антагонзими постојали и док је Зеленски пливао у ћаћиним јајима, а то се интензивирало од када је Украјина постала "незалежна". Њега су изабрали јер је причао како ће зауставити грађански рат у Украјини, људи га видели у ТВ серији где је такође постао председник државе, па се примили и гласали за њега, а када је дошао у кабинет, почео је да пева другу песму, али буквално. Када је 2019. ишао у Донбас на линију разграничења, да оне нацоше из "Азова" натера да се повуку и да се спроводе одлуке из "Минских договора" и "формуле Штајнмајера" (усвојени да се реши криза), лидер тог "Азова", Билецки, му је припретио да ће они "да му дођу у Кијев". Од тада је почео да постаје ово што је сада.Jevrej je posvadjao i zavadio dva Pravoslavna naroda
Zezas se ili sta? Nerazumem?Не, није он јер је су антагонзими постојали и док је Зеленски пливао у ћаћиним јајима, а то се интензивирало од када је Украјина постала "незалежна". Њега су изабрали јер је причао како ће зауставити грађански рат у Украјини, људи га видели у ТВ серији где је такође постао председник државе, па се примили и гласали за њега, а када је дошао у кабинет, почео је да пева другу песму, али буквално. Када је 2019. ишао у Донбас на линију разграничења, да оне нацоше из "Азова" натера да се повуку и да се спроводе одлуке из "Минских договора" и "формуле Штајнмајера" (усвојени да се реши криза), лидер тог "Азова", Билецки, му је припретио да ће они "да му дођу у Кијев". Од тада је почео да постаје ово што је сада.
Nisam dobro naglasio u onom postu,zavadili su nas jevreji a on je samo njihova figura koja je predsednik pravoslavne drzaveГоране, ти кажеш да је он завадио два православна народа.
Ја кажем да није он и да одавно постоји мржња између "западенаца", Украјинаца из западне Украјине и Руса и да је тај анимозитет тих "западенаца" култивиран на државном нивоу и да се посебно после мајданског пуча, проширио као тумор на читаву државу, где је барем половина Руса и рускојезичних Украјинаца са руским менталним склопом (тј. варијетета Руса који се зову Украјинци).
Druže Zorge. Vaše cenjeno mišljenje oko ove svađe u Beloj kućici? Mislim, jasno da su se neke stvari sigurno raspravljale pre tog zvaničnog susreta.Горане, ти кажеш да је он завадио два православна народа.
Ја кажем да није он и да одавно постоји мржња између "западенаца", Украјинаца из западне Украјине и Руса и да је тај анимозитет тих "западенаца" култивиран на државном нивоу и да се посебно после мајданског пуча, проширио као тумор на читаву државу, где је барем половина Руса и рускојезичних Украјинаца са руским менталним склопом (тј. варијетета Руса који се зову Украјинци).
Iako nisi mene pitao ,a sta mislis o tome da je Tramp namjerno tako uradio a ne kako kazes pijanista?Druže Zorge. Vaše cenjeno mišljenje oko ove svađe u Beloj kućici? Mislim, jasno da su se neke stvari sigurno raspravljale pre tog zvaničnog susreta.
Ali nešto postoji. Ne bih rekao da nije bilo emocija i da je bila gluma od strane bilo kog učesnika. Šta li je mali, zeleni kitopijanista smislio ovaj put?
Misliš li da će rat trajati ili se ubrzo privodi kraju. Moja procena, barem još godinu-dve.
Bio danas kažu ne mogu da reše do daljnjeg, imaju problema i sa njihovim sistemom, isplatama i dosta problema.Moraš da odeš u poštansku da ti instaliraju novu aplikaciju.
Истина. Ја данас хтео да ставим неке паре на "Виза Интернет" картицу, кад ми рече девојчица да им та услуга не ради, а на питање када ће да проради, баш као и тачно недељу дана раније, рече ми да не зна.Bio danas kažu ne mogu da reše do daljnjeg, imaju problema i sa njihovim sistemom, isplatama i dosta problema.
Знаш како, колико сам могао да приметим, тј. покупио успут, па ми је запало за око јер су иста "одговорна лица" слично радила и у нашим крајевима на истом послу, стварању нових националних идентитета, у садашњу западну Украјину, прсте је мешала Аустроугарска, која је владала тим регионом. Значи да 'ладно можеш да су и тамо имали неког свог Бенјамина Калаја и да не промашиш пуно.Nisam dobro naglasio u onom postu,zavadili su nas jevreji a on je samo njihova figura koja je predsednik pravoslavne drzave
Дуле брате, "it is I, LeClerc"! "Ваше цењено мишљење..." Иди бегај!Druže Zorge. Vaše cenjeno mišljenje oko ove svađe u Beloj kućici? Mislim, jasno da su se neke stvari sigurno raspravljale pre tog zvaničnog susreta.
Ali nešto postoji. Ne bih rekao da nije bilo emocija i da je bila gluma od strane bilo kog učesnika. Šta li je mali, zeleni kitopijanista smislio ovaj put?
Misliš li da će rat trajati ili se ubrzo privodi kraju. Moja procena, barem još godinu-dve.
Da je uzeo putina za saveznika danas ne bi bilo vise ukrainaca. Nesto kao sa belarusima , mogu slobodno da mijenjaju ime kad ne smeju vise da pricaju maternjim jezikomNa osnovu njegovih rezultata u zadnjih par godina deluje kao da je malo glup, mogao je da odabere možda neke pouzdanije saveznike. Čak i da je Putina uzeo za saveznika na kraju bi više Ukrajinaca danas bilo živo.
#samokažem