Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ne radi aplikacija.Нисам ухватио да ли је било нешто у медијима, али да ли неко зна шта је то имала "Поштанска штедионица" последњих дана? Чујем да су људима скидане неке паре, свакоме различито, мени није радило извештавање СМС-ом о уплатама, нису им радили којекви сервиси, тј. услуге и то не мислим на оне преко Нета и све те е-керефеке. О чему се ту ради?
Nije bahato opšte već je realno. Zaslužio je sve. Već par godina ide po Zapadu i dribla vođe zemalja moćnijih od njegove ka da je na čelu prve sile sveta, a ne trećerazredne zemlje koja je u ratu sa drugom silom slom sveta i od čije vojske pitanje šta je u ovom trenutku ostalo.Ovo je pakao od videa . Ko se raduje ovome nema mozga ni grama . Zelenskog ne volim ali ovakvo ponasanje od Trampa je cista bahatost . Ovo i nas ceka kao i ostale manje drzave kada mu se digne .
Apsolutno pogresna konstatacija . Mnogo vecu stetu i pad ugleda je dozivio putin od UkrajineUkrajina i kompletni njeni saveznici su u ovom slucaju naisli na velikog protivnika. Sad polako odustaju jedan po jedan i ovakvih otvorenih sukoba ce biti sve vise.
Steta za Ukrajinu. Velika drzava, sa mnogo bogatstava i solidno velikom populacijom, ce biti vracena u kameno doba.
Ne znam Momo, pitaj prosecnog Ukrajinca sta ima od pada ugleda Putina. Verujem da je to prvo o cemu razmislja u bliskoj buducnosti.Apsolutno pogresna konstatacija . Mnogo vecu stetu i pad ugleda je dozivio putin od Ukrajine
Po americkim reklamama , u stavrnosti je artiljerija najvise oklopa razbila , jevelin je kao i francuski pokret otpora , vise su razbili sa onim poljskim sistemom.Javelin je presudio prvih desetak dana rata , plus obavjestajni ,satelitski i drugi podaci . Himars kasnije i Patriot... To svakako nije otpad. Ne potcjenjujem ukrajinsku hrabrost , brzu prilagodljivost ,disciplinu ,orijentaciju na dronove ,..ali nije bas otpad samo dosla od Amera.
DA je tramp sibicar to stoji
Mislim da to nema mnogo veze sa Trampom. To kopanje ruda je najverovatnije planirano još pre početka rata. Svima nam je bilo jasno posle svakog USA paketa "pomoći" Ukrajini da će to bit naplaćeno sa kamatom.DA je tramp sibicar to stoji
Sad sam gledao Trampovo obraćanje uživo. On kaže 350, a želi da naplati 500.Ispravka u vezi duga po americkim podatcima 183 milijarde od toga su ukrainci primili 83 ,tu spadaju i patrioti i jevelini
Šteta zbog rata, nesreće i poginulih ljudi. Ako dođe do podele Ukrajine između Amera i Rusa. Vrlo brzo će u oba dela da se izgradi sve mnogo bolje nego što je bilo.Steta za Ukrajinu. Velika drzava, sa mnogo bogatstava i solidno velikom populacijom, ce biti vracena u kameno doba.