Chat 17

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predsednik opsitne Raca prosle nedelje rekao nema zakonskih okvira da se usvoji zahtev poljoprivrednika koji su blokirali racu, da se porez vrati na 2024 iznos, a danas Skupstina opstine usvojila zahtev poljoprivrednika.

Izgleda da ipak postoje zakonski okviri, ali tek kad se izvrsi pritisak u totalnoj blokadi puteva.

Da li slanje paketa poštom kao CC Paket ima opciju za podizanje u pošti? Post Expres ima tu opciju ali nigde ne mogu da nađem da li ista postoji i za CC Paket.

Javice se drugi clanovi iz RS da komentarisu.Sto je meni licno neinteresantno , bogami vecini je kosovski boj danas bio.
Koliko mogu vidjeti najveći dobitnik dešavanjima u Srpskoj je Vučić...došao da smiri situaciju u regionu i da zaštiti ovdašnje Srblje od rata.Na onoliki pad njegovog rejtinga u Srbiji ovo mu dođe ko kec na desetku.

Koliko mogu vidjeti najveći dobitnik dešavanjima u Srpskoj je Vučić...došao da smiri situaciju u regionu i da zaštiti ovdašnje Srblje od rata.Na onoliki pad njegovog rejtinga u Srbiji ovo mu dođe ko kec na desetku.
Zastitice institucije RS kao sto je zastitio institucije na KiM . Smejurija a narod kao mula blene i slusa i jos se pali .
Ali definitivno ovaj ce im se uskoro pridruziti u debilizmu .

Ima krajeva naše nam lepe zemlje Srbije gde stvarno treba izbegavati ići, pogotovo ako je neka trgovina u pitanju.
Ne bih da pišem gde tačno da se neko ne nađe prozvan i ne uvredi.
Evo sedim i prebrojavam i tacno je 5 takvih kuca ciganskih(romskih) koje trguju i zbog kojih je celo selo "poznato" Al neverujem gde pronalaze vise tolke traktore(za jeftine pare naravno) i jos gore kome ih jos prodaju sobzirom na reputaciju?!

@Dolovac Kakvo crno Dolovo, ni u mislima mi nije bilo dok sam pisao.Postoje mnoga druga mesta gde rade teški lažovi i prevaranti a kao što rekoh neću da pišem nazive jer će se neko kao i ti naći prozvan.

Овде само Легија са својом екипом помаже. За пар сати би их почистио да ни стрва од њих не би остало.

@Dolovac Kakvo crno Dolovo, ni u mislima mi nije bilo dok sam pisao.Postoje mnoga druga mesta gde rade teški lažovi i prevaranti a kao što rekoh neću da pišem nazive jer će se neko kao i ti naći prozvan.
Neosecam se prozvan ja za tudja nedela nego sam namerno spomenuo moje selo jer je istina i upozorenje za one sto citaju;)

Договорено је то... да се Срби са југа гурају ка северу, Срби са севера да се гурају ка југу а Срби са запада на исток... а ми Срби из Србије у свему томе највише помажемо...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh